• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

once vajinal mantar ve simdi kanlı akıntı..?

Ershd

Çabucak geç zaman !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
1.116
434
198
Arkadaslar mrb, gecenlerde mantar olmustum, hala devam ama sadece kızarıklıgı kaldı, p.tesi doktora gittim ilacımı kremimi aldım baya hafifledi.
Ama bu sabahtan beri kanlı akıntım var, 4 kez ic camasırı degistirdim, hem silerken geliyor, hem ic camasırda var.
Bu mantardan kaynaklanan bir durum mu yasayan varmı hakkaten korkuyorum uyuyamadım

Arkadaslar mrb, gecenlerde mantar olmustum, hala devam ama sadece kızarıklıgı kaldı, p.tesi doktora gittim ilacımı kremimi aldım baya hafifledi.
Ama bu sabahtan beri kanlı akıntım var, 4 kez ic camasırı degistirdim, hem silerken geliyor, hem ic camasırda var.
Bu mantardan kaynaklanan bir durum mu yasayan varmı hakkaten korkuyorum uyuyamadım

Arkadaşım acilen bir doktora git bak vajinal durumlar cok hassas ... Allah korusun hersey olbilir .. Kulaktan dolma yanlıs bileyler yapma

Arkadaşım acilen bir doktora git bak vajinal durumlar cok hassas ... Allah korusun hersey olbilir .. Kulaktan dolma yanlıs bileyler yapma

Tabi ilk fırsatta gidicem ama yasayan bilen varsa icim rahatlar belki :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar birsey yazın icimi rahatlatın :(

Tabi ilk fırsatta gidicem ama yasayan bilen varsa icim rahatlar belki :(

Banada mantar esnasinda olmustu ama dediginiz gibi fazla degildi. Beyaz akintiyla beraber 1 damla falandir. Mantarla beraber gecmisti. Adetten kalanlari atiyormus vajina

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Banada mantar esnasinda olmustu ama dediginiz gibi fazla degildi. Beyaz akintiyla beraber 1 damla falandir. Mantarla beraber gecmisti. Adetten kalanlari atiyormus vajina

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim hem ic camasırda hemde pecetede :(

Back
X