• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce yakıldı yıkıldı, sonra yağmalandı

breakingbadd

♥JUSTist♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
8.401
7.128
163
26266852.jpg

Terör örgütü IŞİD'i protesto amacıyla Van'da gerçekleştirilen gösterilerde yakılan ve yağmalanan iş yerleri, kundaklanan araçlar ile saldırıya uğrayan resmi kurumlarındaki son durum günün ilk ışıklarıyla görüntülendi.

Kobani'ye saldıran terör örgütü IŞİD'i protesto etmek için dün gösteri yapan gruplar, banka şubeleri, siyasi parti binaları, resmi kurumlar ve bazı alışveriş merkezlerine saldırdı, araçları yaktı.

Van’da PTT'ye ait kargo binasının alt katı tahrip edilip, üst katı molotofkokteylleriyle yakıldı. Bitişiğindeki alışveriş merkezine ait 3 kamyonet kül oldu. Türk Kızılayı Kan Bağış Merkezi'nin 2 minibüsü ve onlarca özel araç yakılarak kullanılamaz hale getirildi.
Saldırıya uğrayan alışveriş merkezleri ise sabah saatlerinde de yağmacıların hedefi oldu.

26267007.jpg

Alışveriş merkezlerindeki reyonları yağmalayan yaşları 9 ile 15 arasında değişen çocuklar, kendilerini çeken gazetecilere tepki gösterdi.
Ayrıca yanan kamyonet ve minibüslerden geriye kalan kablo veya demir kısımlar da yağmacıların hedefi oldu. Araç parçalarını satmak için söken yağmacılar aldıkları parçalarla gözden kayboldu.

HDP İL BAŞKANI: YAĞMA YAPANLAR BİZDEN DEĞİLDİR

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Antalya İl Başkanı Şemsettin Kalay, Antalya ve diğer kentlerde yaşanan şiddet olaylarının polis ve milliyetçilerin tahrikleri nedeniyle yaşandığını savundu. Kalay, “Polis bizi her ortamda tahrik etti. Antalya’daki olayların sebebi de buydu” diye konuştu.

ARAMIZA YERLEŞTİRİLDİLER

Van’da yaşanan izinsiz gösterilerde camları kırılan marketlerin yağmalanmasını asla tasvip etmediklerini kaydeden Kalay, “Arkadaşlarımızı sürekli uyarıyoruz. Bizim amacımız tepkimizi demokratik yollarla göstermek. Yağma, talan yapanlar bizden değildir. Çünkü bunlar doğru hareket tarzı değil. Bu kişilerin bilinçli olarak aramıza yerleştirildiğini düşünüyoruz” dedi. - Salim UZUN/ANTALYA

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27347688.asp

Kişiliksizler ,
çocuklar anadan babadan ne görüyorsa onu yapar ,
benim annem yerden 5kuruş görse almazdı bende öye büyüdüm. ışid bahane gerisi yağmalama... Kobane ye gidinnn siz

Kişiliksizler ,
benim annem yerden 5kuruş görse almazdı bende öye büyüdüm. ışid bahane gerisi yağmalama... Kobane ye gidinnn siz
fütursuzca 5 ..10 çocuk yaparsan doyuramayınca sokağa salarsın tabii..

Bıraksinlar bu masalları. Tasvip etmiyorlarmış.Pehhh !!!!

Bizden değil diyorsunuz da onların hepsi sizden. Size yakışan budur zaten taş at molotof at yak yık yagmala. Pis eskiyalar

Yağmalıyorlar birde utanmazlar yazık çok yazık:KK62:
devletin suçu okadar Suriyeliyi aldılar kendi aç vatandaşımız yetmiyor gibi..açlar işte bunların şimdiye dek yaşanmaması anormal..ışıdın yanındamıyız karşısındamı onu bile anlayamadık dahanasıl bir politikaysa..uzaktan kumandayla yönetiliyoruz sanırım:KK64:

Bıraksinlar bu masalları. Tasvip etmiyorlarmış.Pehhh !!!!

Bizden değil diyorsunuz da onların hepsi sizden. Size yakışan budur zaten taş at molotof at yak yık yagmala. Pis eskiyalar
hak ,açılım diyen kimse ona suç bulmalı..yüz verdiler ..

devletin suçu okadar Suriyeliyi aldılar kendi aç vatandaşımız yetmiyor gibi..açlar işte bunların şimdiye dek yaşanmaması anormal..ışıdın yanındamıyız karşısındamı onu bile anlayamadık dahanasıl bir politikaysa..uzaktan kumandayla yönetiliyoruz sanırım:KK64:

aynen katılıyorum bu ülke bu kadar yokluk içindeyken biz suriyeli besliyoruz.

tabiki yardım edilmeli ama bu kadarı fazla değil mi?

aynen katılıyorum bu ülke bu kadar yokluk içindeyken biz suriyeli besliyoruz.

tabiki yardım edilmeli ama bu kadarı fazla değil mi?
kendi halkın mağdursa yardım edemezsin maalesef öyle..en son haberde gördüğüm sınıra girmeye çalışan Suriyelilere su sıkıyorlardı..türkiye deneme tahtasımı..zamanında aldılar..hata yaptıklarını anlayınca artık girmesinler diye su sıkıyorlar..rezillik..her şeyimiz ters

Kişiliksizler ,
kişilik sağlıklı ortamda yetişen çocukta olur..değişmez bu sorunlar böylece gider..gazete manşetinde isıdla mücadele 30 yıl sürer yazıyordu..doğuda dağıtılması gereken prezervatifler dağıtılmamış..birileri çanak tutuyor bu olanlara..

99 depreminde bile yapılan yardımların bir çoğu ihtiyaç sahiplerine ulaşmadı..ondan bile çıkar sağladılar..allah bunları bildiği gibi yapsın..:KK12:

yüz karası bunlar. bunları bu kadar tepemize çıkaranlar da yüz karası. basbakan sözcüsü çıkmış hala 'ışide operasyon yetmz esadı düşürmek lazım'diyo. kendisinin dış politikasını zamanında cok iyi gördük basbakan sözcülüğü de aynı. sınırda gecen suriyelilerin kaydını bile tutamıyolar daha bu bizim için baslangıç

yüz karası bunlar. bunları bu kadar tepemize çıkaranlar da yüz karası. basbakan sözcüsü çıkmış hala 'ışide operasyon yetmz esadı düşürmek lazım'diyo. kendisinin dış politikasını zamanında cok iyi gördük basbakan sözcülüğü de aynı. sınırda gecen suriyelilerin kaydını bile tutamıyolar daha bu bizim için baslangıç
facede bir yazı okumuştum..'sözde Avrupa birliğine girecektik,suriye bize girdi. '

Back
X