- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
fütursuzca 5 ..10 çocuk yaparsan doyuramayınca sokağa salarsın tabii..Kişiliksizler ,
çocuklar anadan babadan ne görüyorsa onu yapar ,
benim annem yerden 5kuruş görse almazdı bende öye büyüdüm. ışid bahane gerisi yağmalama... Kobane ye gidinnn siz
devletin suçu okadar Suriyeliyi aldılar kendi aç vatandaşımız yetmiyor gibi..açlar işte bunların şimdiye dek yaşanmaması anormal..ışıdın yanındamıyız karşısındamı onu bile anlayamadık dahanasıl bir politikaysa..uzaktan kumandayla yönetiliyoruz sanırımYağmalıyorlar birde utanmazlar yazık çok yazık
hak ,açılım diyen kimse ona suç bulmalı..yüz verdiler ..Bıraksinlar bu masalları. Tasvip etmiyorlarmış.Pehhh !!!!
Bizden değil diyorsunuz da onların hepsi sizden. Size yakışan budur zaten taş at molotof at yak yık yagmala. Pis eskiyalar
devletin suçu okadar Suriyeliyi aldılar kendi aç vatandaşımız yetmiyor gibi..açlar işte bunların şimdiye dek yaşanmaması anormal..ışıdın yanındamıyız karşısındamı onu bile anlayamadık dahanasıl bir politikaysa..uzaktan kumandayla yönetiliyoruz sanırım
kendi halkın mağdursa yardım edemezsin maalesef öyle..en son haberde gördüğüm sınıra girmeye çalışan Suriyelilere su sıkıyorlardı..türkiye deneme tahtasımı..zamanında aldılar..hata yaptıklarını anlayınca artık girmesinler diye su sıkıyorlar..rezillik..her şeyimiz tersaynen katılıyorum bu ülke bu kadar yokluk içindeyken biz suriyeli besliyoruz.
tabiki yardım edilmeli ama bu kadarı fazla değil mi?
kişilik sağlıklı ortamda yetişen çocukta olur..değişmez bu sorunlar böylece gider..gazete manşetinde isıdla mücadele 30 yıl sürer yazıyordu..doğuda dağıtılması gereken prezervatifler dağıtılmamış..birileri çanak tutuyor bu olanlara..Kişiliksizler ,
çocuklar anadan babadan ne görüyorsa onu yapar ,
benim annem yerden 5kuruş görse almazdı bende öye büyüdüm. ışid bahane gerisi yağmalama... Kobane ye gidinnn siz
facede bir yazı okumuştum..'sözde Avrupa birliğine girecektik,suriye bize girdi. 'yüz karası bunlar. bunları bu kadar tepemize çıkaranlar da yüz karası. basbakan sözcüsü çıkmış hala 'ışide operasyon yetmz esadı düşürmek lazım'diyo. kendisinin dış politikasını zamanında cok iyi gördük basbakan sözcülüğü de aynı. sınırda gecen suriyelilerin kaydını bile tutamıyolar daha bu bizim için baslangıç
facede bir yazı okumuştum..'sözde Avrupa birliğine girecektik,suriye bize girdi. '
facede bir yazı okumuştum..'sözde Avrupa birliğine girecektik,suriye bize girdi. '
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?