oncelikle merhaba...

meryuur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
26
2
36
Aslında epeydir forumu takip ediyorum ama nedense üye olmayı akıl edemedim.bende hayatımızda neşe ve mutlulugumuzu arttıracak rabbimin o küçük armağanı bebisi kucağına almak isteyen anne adayıyım.3,5 yıllık evligiz 2yildir çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz bütün tahlillerimiz normal hiçbir problem yok diye diye 6ay öncesine geldik.neden sorusuna cevap bulamayınca doktorumuzu değiştirdik cokta iyi yapmışız meğer tuplerde tıkanıklık varmış.sağolsun doktorum çok büyük bi problem olmadığı için ilaçla açtı ama hala bebisimiz yok.bu ay klomen kullandım 16 araliktada catlatma iğnesi oldum bu arada iğneden sonra yaşadığım bayginlikta çabası. birde rahmin bebek için güçlenmesini sağlayan bir hap.bekliyorum ama çok sabirsizim ne zaman test yapsam acaba...allah herkesin gönlüne göre versin...bu arada unutmadan 41 gün boyunca meryem süresi okumaya başladım bir aydan fazla oldu.1ocakta duamda bitecek :)

Allah en kısa zaman da verir inşallah yavrunu. HayirliSi olsun hakkında rabbim dualarını kabul etsin canım

rabbim inşş en yakın zaman da bebeğini sağ sağlim nasip eder sana allahım okuduğun dualarını da kabul etsin inşş :16::16:

Allah en kısa zaman da verir inşallah yavrunu. HayirliSi olsun hakkında rabbim dualarını kabul etsin canım

Çok teşekkürler rabbim dualarimi kabul etti hayırlısıyla 8haftalik hamileyim.rabbim her isteyene hayirlisiysa versin.

Back
X