boyum 1.60 kilom bundan 1 ay önce 71di 21 yaşındayım bu arada arkadşlar.çocukken zayıftım sonra ergenliğe girince biraz kilo almaya başladım ama o kadar değil.ortaokul bitirdim liseye başladım liseyide bırakınca evde oturdum bayağa kilo aldım en son 71 kilo olduğumu gördüm tartıda.çevremde kilolusun diyen yoktu pek, giydiğimde yakışırdı erkek arkadaşım vardı oda zayıflama kal böle derdi ama ben hep zayıf olmak isterdim.kız kardeşim var 170. boyunda 60 kilo çok güzel fiziği var bna zayıflamam gerektiğini hep sölerdi ama ben kilolu olmadığımı düşünürdüm.birgün karar aldım kız kardeşimin çabalarıyla zayıflamak için ve başardım sayılır bir ay önce 71 kiloydum şuan 66.6 kiloyum.iik hedefim 65 kiloydu sonraki hedefim 55 kilo olmak ve istediğim kiloya geliyorum yavaş yavaş öncellikle inanmak gerekiyor bunu anladım ilk başladığım zamanlr hiç kilo veremedm 300 400 tane ip atladım şınav çektim egzersiz yaptım bol su içtim zaten ekmek yemezdim ekmeği makarnayı pilavı vs hayatımdan çıkardım.artık pek fazla almıyor midem bol elma yedim sabahları yeşilçay içtim şekersiz.kız kardeşim beni bu halimle görmedi henüz bugün gelcek bakalım ne diyecek çok mutluyum insan başarınca hepsi oluyr.açıköğretimden liseyide bitirdim şimdi kpss sınavının sonuçlarını bekliyorum.yapmanız gereken tek şey inanmak.kendinize iyi bakın: