Öncesi&Sonrası

persephonex

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
50
16
18
28
VP12DR.jpg
l36BZp.jpg

Evet arkadaşlar henüz 6.ayım, Üsküdar Hospital Türk'te Erdinç Bey'e yaptırdım. Oldukça uygun bir fiyata yaptırdım belki düşünenlere yardımcı olur.

Erdinç bey baya uyguna yapıyo benide o korkutmustu cunku İstanbuldaki en düşük fiyat. O yüzden emin olamayıp vazgeçmiştim. Ama çok güzel olmuş maşallah canım

ne kadar odedınız acaba ogrenebılırmıyım ıstanbulda degılım ama fıyat konusunda az cok bı bılgımız olması acısından sordum

Insallah iyidir foto gonder bize olur mu merak ediyorum:) revizyon icin ben de Erdinc beye danisayim dedim ama suan yurtdisindayim kendisine nasil ulasabilirim, email veya whatsapp numarasi var mi acaba?

benim 14. günüm burun ameliyatı oldum izmir de özel bir hastanede şuan burnumun deliklerinin biri büyük biri küçük henüz çok yeni düzelicek diyorlar da bana hiç düzelicek gibi gelmiyor :/ böyle bir problem yaşayan oldumu hiç nolur bana biri bişiy söylesin doktorumdan randevu aldım haftaya salı gnü tekrar gidicem içim hiç rahat değil

benim 14. günüm burun ameliyatı oldum izmir de özel bir hastanede şuan burnumun deliklerinin biri büyük biri küçük henüz çok yeni düzelicek diyorlar da bana hiç düzelicek gibi gelmiyor :/ böyle bir problem yaşayan oldumu hiç nolur bana biri bişiy söylesin doktorumdan randevu aldım haftaya salı gnü tekrar gidicem içim hiç rahat değil
benim de öyleydi ama düzeldi baya

Back
X