- 25 Ocak 2017
- 50
- 16
- 18
- 28
- Konu Sahibi persephonex

Evet arkadaşlar henüz 6.ayım, Üsküdar Hospital Türk'te Erdinç Bey'e yaptırdım. Oldukça uygun bir fiyata yaptırdım belki düşünenlere yardımcı olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel sonuç almissiniz. Fiyat uygun demişsiniz ne kadara mal oldu![]()
![]()
Evet arkadaşlar henüz 6.ayım, Üsküdar Hospital Türk'te Erdinç Bey'e yaptırdım. Oldukça uygun bir fiyata yaptırdım belki düşünenlere yardımcı olur.
Bende Erdinç beye ameliyat oldum.5 gün önce Insallah sonuç iyi olurÇok güzel sonuç almissiniz. Fiyat uygun demişsiniz ne kadara mal oldu
Insallah 6.ayimda bu kadar guzellesir benim daha 3.ayim acaba bi degisiklik oluyomu
2.5 milyara oldum.:)ne kadar odedınız acaba ogrenebılırmıyım ıstanbulda degılım ama fıyat konusunda az cok bı bılgımız olması acısından sordum
Gercekten cok uygunmuş. Antalyada ozellerde 7 binden asagi bi fiyat soylemiyorlar keske burda olsaymis doktor:)3 bin lira ücreti yarın atel alınacak benim inşallah sonuç iyidir.
3 bin yazan arkadasa uygunmus yazdim size daha uygun yapmis. Inanmiyorum gercekten antalyada fiyatlar daha yüksek gercekten hele ki ozel klinikteki doktorlar 7 binden asagi fiyat soylemiyorlar2.5 milyara oldum.:)
benim de öyleydi ama düzeldi bayabenim 14. günüm burun ameliyatı oldum izmir de özel bir hastanede şuan burnumun deliklerinin biri büyük biri küçük henüz çok yeni düzelicek diyorlar da bana hiç düzelicek gibi gelmiyor :/ böyle bir problem yaşayan oldumu hiç nolur bana biri bişiy söylesin doktorumdan randevu aldım haftaya salı gnü tekrar gidicem içim hiç rahat değil