Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce evde bakym kesn olsn dedm amaa durum boylee. sinir oldm yaAdet gününüzü bekleyip kan testi yaptırın derim.
önce evde bakym kesn olsn dedm amaa durum boylee. sinir oldm ya
oda dogruu. ne bılym kasık ve bel agrılarm cok fazlaydı dunde sabaha kdr bulantı faln olncaa yapym dedmmAdet gününden önce test yapmak da doğru değil.
Kimyasal falan olunca boşuna üzülmüş oluyoruz.
oda dogruu. ne bılym kasık ve bel agrılarm cok fazlaydı dunde sabaha kdr bulantı faln olncaa yapym dedmm
Derin le ayni fikirdeyim. Bende senin gibi dayanamayip test yaptim hamile oldugumu ogrendim ve kimyasl gebelik cikti cok uzuldum. Bence gununun gecmesni bekleadetime 4 gun var. dun oncomed gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı. bugnde bebetıme gebelık testı yaptm ıkıncı cızgı hıc cıkmadı. hangısıne ınancam bılemedm
gerci oncomedı sabah ılk ıdrarla yapmtm. bebetıme yı işten gelnce yaptm onunda etksı olurmkı acba
Pazartsini beklym ozmn:)Derin le ayni fikirdeyim. Bende senin gibi dayanamayip test yaptim hamile oldugumu ogrendim ve kimyasl gebelik cikti cok uzuldum. Bence gununun gecmesni bekle
Ilk yaptgm erken gebelik testiydi zatnde.bide bebetime hakkinda baya olumsz seylr var forumda baktmda.pazartsi sabah yapym bari adet olmzsamCnm sabah ilk idrarla silik cikan gun ici cikmaz zaten bide her testin hassasligi farkli sabah ysp yine bnce
Insallah olmazsn cnmIlk yaptgm erken gebelik testiydi zatnde.bide bebetime hakkinda baya olumsz seylr var forumda baktmda.pazartsi sabah yapym bari adet olmzsam
Bu kimyasal gebelk nebende 3 ay önce adetim de 5 yada 6 gün gecikince yapmıştım çıktı kimyasal oldu ama sonra ki birde erken gebelik testlerinden yaptım adet günüm de çıkmadı tatile gittim geldim hala adet olmadim yaptım çıktı hatta sonuç 455 idi ama malesef olmadı yine de yani her türlü sinir bozucu
Bebetime yanlis sonuç veriyor. Arastirirsan görürsün. Pozitif gösteriyor ama kanda negatif çıkıyor.adetime 4 gun var. dun oncomed gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı. bugnde bebetıme gebelık testı yaptm ıkıncı cızgı hıc cıkmadı. hangısıne ınancam bılemedm
Nyse ozmn gunum gecnce yine oncomedle yapym☺Bebetime yanlis sonuç veriyor. Arastirirsan görürsün. Pozitif gösteriyor ama kanda negatif çıkıyor.