oncomed ve bebetıme gebelık testleri

tatvan_13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
420
85
48
adetime 4 gun var. dun oncomed gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı. bugnde bebetıme gebelık testı yaptm ıkıncı cızgı hıc cıkmadı. hangısıne ınancam bılemedm

gerci oncomedı sabah ılk ıdrarla yapmtm. bebetıme yı işten gelnce yaptm onunda etksı olurmkı acba

adetime 4 gun var. dun oncomed gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı. bugnde bebetıme gebelık testı yaptm ıkıncı cızgı hıc cıkmadı. hangısıne ınancam bılemedm
Derin le ayni fikirdeyim. Bende senin gibi dayanamayip test yaptim hamile oldugumu ogrendim ve kimyasl gebelik cikti cok uzuldum. Bence gununun gecmesni bekle

Cnm sabah ilk idrarla silik cikan gun ici cikmaz zaten bide her testin hassasligi farkli sabah ysp yine bnce

Cnm sabah ilk idrarla silik cikan gun ici cikmaz zaten bide her testin hassasligi farkli sabah ysp yine bnce
Ilk yaptgm erken gebelik testiydi zatnde.bide bebetime hakkinda baya olumsz seylr var forumda baktmda.pazartsi sabah yapym bari adet olmzsam

bende 3 ay önce adetim de 5 yada 6 gün gecikince yapmıştım çıktı kimyasal oldu ama sonra ki birde erken gebelik testlerinden yaptım adet günüm de çıkmadı tatile gittim geldim hala adet olmadim yaptım çıktı hatta sonuç 455 idi ama malesef olmadı yine de yani her türlü sinir bozucu

Bu kimyasal gebelk ne

Bebetime yanlis sonuç veriyor. Arastirirsan görürsün. Pozitif gösteriyor ama kanda negatif çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…