Ondan etkilendim ama bir daha grmek ksmet olmad :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cimcime_06_20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

Cimcime_06_20

Ziyaretçi
Selam Arkadaşlar.Çok kararsız kaldım sizden yardım almaya geldim bu siteye mafoldumben
20 Yaşında Ünivsersite ögrencisiyim açıktan okuyorum.Ayriyetten de çalışıyorum.Daha yeni başladım işe ve ilk günümde onu gördüöm :kedi: Dolmuş şöförüydü :uhm: Yok artık dedim kendime dolmuşcuları küçümsediğimden degil kesinlikle ama ne biliyim garip geldi birden ama tam hayallerimde ki kişiydi:utangac: beyaz gömlek siyah ceket esmer kirli sakallı felan :utangac: Bir yıldır hayatımda kimse yok kimse onun kadar etkilemedi beni :asigim: olan oldu çok etkilendim ondan :asigim: Neyse dolmuşa bindim parayı uzattım o an başladı böyle dikiz aynasından felan baktı dizilerde felan olur ya bakışırlar 1 dk felan aynı öyle oldu kaydirigubbakcemile3.Sonra dolmuşun yanın da ki koltuk boşaldı ben oturdum yanına :utangac: bi yandan da " bulamazsın benim gibi seveni" şarkısı çalıyo felan ne oluyo bana derken ;
- Şunu bi dışarı dogru çevirir misin " dedi :1shok: gövdede ki klima yerini cama dogru çevircekmişim tabi ben anlamadım kaydirigubbakcemile3 camı felan söylüyor zannettim kaydirigubbakcemile3 ve ;
- Ay neyi anlamadım ben dedim güldük bakışarak kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
- Bak şunu gövdedekini adıda aklıma gelmiyo ki dedi biz yine güldük kaydirigubbakcemile3 en sonunda oldu ama çevirdim
- sonun da dedi güldü ben trip yaptım :dilcikar: ne demek sonun da anlamadım başta :dilcikar: , , , neyse sonra son durağa geldik sadece ben kaldım :asigim: ve camda ki tabelayı sökmeye çalıştı olmadı onu da çıkaramadı :roflol: dur ben çıkartıtırım dedim :roflol: o araba sürüyordu çünkü ben de çıkaramadım mı :roflol: gülmeye başladık yine.Sonra bana ;
- Ne kadar cana yakınsın böyle dedi :utangac: bende teşekür ederim dedim :kedi: ama asla kimse ile konuşmam ben öyle labali olmam ama bir sene ardından beni ilk defa biri bu şekilde etkiledi :asigim: Ve adımı sordum ben de söyledim :kedi: onun adınıda ögrendim :jeyyar: :jeyyar: :asigim: . Ve inme vaktm geldi dolmuştan :delphin: :gitme: inerken ;
- Görüşmek üzere .... dedi :gitme: bende kolay gelsin dedim gülümsedim indim aşagı kornayı çaldı gitti :gitme:

Aşık olmak demiyorum aşk kolay degil ama çok etkilendim hayatımda ilk defa etkilendim bu kadar mafoldumben ama o da ellerimden uçup gitti mafoldumben her sabah 7 .30 da işe gitmem gerekirken ben onu görebilme umudu ile 6 da hava karanlıkken evden çıkıorm onun dolmuşunu bekliorum ama gelmior mafoldumben
Onu bir daha nasıl görebilirim mafoldumben mafoldumben
Dolmuşcu tanıdıkları olan var mı mesai saatleri nasıl oluyor bilgi almak istiyorum onu bir daha görmek istiyorum yardımcı olun bana lütfen :gitme: :gitme:

:roflol: güzergahını değiştirmiştir belki de

inmeseydin keşke

az daha gitseydin telefonlarınızı alırdınız

durga gıt sor..ceketım kalmıştı dolmuşunda de..dıger söförler tanır..hatta abı de şüphelenmezler..bu kaaa basıt hepsi tanıo bırbırını cunküüü..teee koşş hadiii :hulya:

birazda daha kalsaydın kesin muhabbet olurdu....
saat veya yeri degişmiştir...
biraz ögrenmen zor olur ..normal saatinde çık sen gene belki saatlerde degişmiştir...
gene denk gelirsin ama egerki devamlı çalışıosa
....
kaydirigubbakcemile3

Peeee o vatandaş daha kimlerden para alıp, verirken bakışmıştır allah bilir sizde böyle forumda eşgal bildirerek aramaya devam edin.:kahve:
Bence burda eşgal bildirip dolmuşçu tanıdıkları olanlardan bilgi almaya çalışana kadar bu dolmuşun elbet bir son durağı vardır orda sorsanız daha bir verimli olur bence verilen cevaplar. CADIARZU

bacım braz daha smıle kullnsaydın eksık olanlar varrr :delphin:

Peeee o vatandaş daha kimlerden para alıp, verirken bakışmıştır allah bilir sizde böyle forumda eşgal bildirerek aramaya devam edin.:kahve:
Bence burda eşgal bildirip dolmuşçu tanıdıkları olanlardan bilgi almaya çalışana kadar bu dolmuşun elbet bir son durağı vardır orda sorsanız daha bir verimli olur bence verilen cevaplar. CADIARZU

daha 20 yaşında bir kız ,böyle hayallere kapılması normal:delphin:

daha 20 yaşında bir kız ,böyle hayallere kapılması normal:delphin:

Hayalleri olabilir elbet anladım da burda dolmuşçu tanıdıkları olanlardan yardım istemesi çok garip geldi bana sadece. :delphin:

Hayalleri olabilir elbet anladım da burda dolmuşçu tanıdıkları olanlardan yardım istemesi çok garip geldi bana sadece. :delphin:

Ben burda sadece DOLMUŞCU tanıdıkları olanlara yazmadım ki yazımı size yazdım bana yardım edebilir misiniz diye saolsun ama bazıları yardım etmiş beni anlamışlar yani yerimseniben ben sadece ona ulaşmanın yollarını sordum yerimseniben . Durağa git demişsin evet ama ne diye gidicem birden durağa gitmek onun karşısına dikilmek garip geliyor sadece bir bahane ile gitmek istiyorum yanına ama nasıl yapabilicem bilmiyorum mafoldumben

Ben burda sadece DOLMUŞCU tanıdıkları olanlara yazmadım ki yazımı size yazdım bana yardım edebilir misiniz diye saolsun ama bazıları yardım etmiş beni anlamışlar yani yerimseniben ben sadece ona ulaşmanın yollarını sordum yerimseniben . Durağa git demişsin evet ama ne diye gidicem birden durağa gitmek onun karşısına dikilmek garip geliyor sadece bir bahane ile gitmek istiyorum yanına ama nasıl yapabilicem bilmiyorum mafoldumben

ondan etkilenmen geçerli bi bahane değil mi?

direk çık karşısına söyle "senden etkilendim,sevgilim olur musunlülülülülülü"

adamın sevgilisi,nişanlıısı,sözlüsü,karısı olabilir delikafadulden

boşuna uğraşma kendini rezil edeceksin:delphin:

senden önce kimbilir kimlere öyle davranmıştır:1ninca:

lise yıllarında Türkiye'de banada olmuştu öyle bi otobüs şöforuydu :lepi: ama öyle aynadan baka baka zorla insanı yoldan çıkarıyorlar...

neyse arkadaşım şaka bi yana boşver bende senin gibi acaba tekrar görürmüyüm diye cok beklemiştim ama 1 yıl sonuc fiyasko bi dahada görememiştiim aynı erkan petekkayaydı ya anılarımı hatırlattın bana kaydirigubbakcemile3 hem arkadaşların dediği gibi kimbilir senin gibi kaç kişiye bakmıştır güzel gördüğü her kıza bakarlar onlar şakkıdı

hoş bı anı bence....
ve öyle kalması bence daha guzel olur...
bi tesadüf olursa kısmetse gorursun

ama karşısına cıkıp da denmez ki : BEN :ecrin_bebek: HANI:emir_bebek: GECEN GUN :gitme: SıZLE :sinifsinif: fln die :))

hadı konuştunuz ...zaten yazınızda anlatmaya başlarken HANI Yok artık dedim kendime dolmuşcuları küçümsediğimden degil kesinlikle ama ne biliyim garip geldi birden diye yazmışsınız

ee işte böyle oluyor demek ki....anlayan anladı ;)

hayırlısı olsun

şooferrr şoferrrr....
kız napıcan bol bol dolmuş beklicen :hulya:

canım bizim burda dolmuşçular 3 hafta da bir aynı güzergaha geliyolar.. senin ki de öyle olabilir. =) hemen canını sıkma. sen yine şöferden etkilenmişin, millet yolda yürürken herhangi birine aşık oluyo,bi daha görmeyi umut ediyo da nerde görücek bi daha..ama senin şansın var. sürekli yollarda senin ki.. senin ki diyorum bu arada ama :D yani hoşlandoığın çocuk..inş. denk gelirsiniz tekrar sıkma canını yahu

benım arkadasımda bı taksıcıden etkılenmısdı
agladı zırladı nerde bulcam dıye plakanın son rakamını tek hatırlıyomus bede taksıcıler bırlıgıı aradım esyam kaldı bahanesı ıle
cocugu buldum konusdum 4 senedır delı gıbı asıklar cocouk sımdı buyuk bı otomotıv fırmasında yardımcı yonetıcılık yapıyo kızda bızım yanımızda calısıyo...
eger ulasmak ıstersen dolmusa bıdıgın yer bellıdır son duraklarıa gıderek dolmuscuya ulasaılırsın ulasması cok kolay..

Canım işte son durağa gidersin. İllaki ordan tekrar yolcu alıp dönecek. Ozaman onun sırası geldiğindede binersin işte tesadüfmüş gibii..

Başlığı okurken bu konuyu ben mi açtım dedim... Ben de bir daha göremedim ve göremeyeceğim de... Üstelik başka ülkede ve gelişen olaylardan dolayı hiçbir şansım yok... :gitme:

Bu dolmuş hangi güzergahta yerimseniben

HERKEZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLARINIZ İÇİN AMA BULDUM SONUNDA GİTTİM BAŞKA BİR ŞÖFÖR İLE GÖRÜŞTÜM kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 EHLİYETİNİ KAPTIRMIŞ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 O YÜZDEN GÖREMİYORMUŞUM kaydirigubbakcemile3 PAZAR GÜNÜ MSONM DURAĞA GİDİCEM BU HAFTA SONU ÇALIŞICAKMIŞ zemuszemus zemuszemus HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM kaydirigubbakcemile5

Başlığı okurken bu konuyu ben mi açtım dedim... Ben de bir daha göremedim ve göremeyeceğim de... Üstelik başka ülkede ve gelişen olaylardan dolayı hiçbir şansım yok... :gitme:

Bu dolmuş hangi güzergahta yerimseniben

K.ören Ostim sende ankaradasın sanırım bilirsin hihoyyyt

Back
X