• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ondan Hoslaniyorum Ama...

Merhaba canim benim fikrim su yönde;ben böyle hemen acilan erkeklere pek iyi gözle bakmiyorum. 1 hafta bence cok erken. Ama bilemeyiz belki cocuk sadece acıksözlüdür. Gündüzleri sana cevap vermemesini de söyle değerlendirebilirim eğer babasinin yaninda calisan bi tipse,gündüzleri yogun oluyorsa aksam yazmasi cok normal değil mi?:1:

Merhaba canim benim fikrim su yönde;ben böyle hemen acilan erkeklere pek iyi gözle bakmiyorum. 1 hafta bence cok erken. Ama bilemeyiz belki cocuk sadece acıksözlüdür. Gündüzleri sana cevap vermemesini de söyle değerlendirebilirim eğer babasinin
yaninda calisan bi tipse,gündüzleri yogun oluyorsa aksam yazmasi cok normal değil mi?:1:
Bende boyle hemen acilan tiplere pek guvenemedigim icin supheliyim zaten ama gunduzleri cevrimici oldugunu goruyorum bu geceleri konusma mevzusunu acamadim hala. Yorumun icin tesekkur ederim :))

Bende boyle hemen acilan tiplere pek guvenemedigim icin supheliyim zaten ama gunduzleri cevrimici oldugunu goruyorum bu geceleri konusma mevzusunu acamadim hala. Yorumun icin tesekkur ederim :))
Bence yapman gereke mesela bu aksam ona gun icinde ne yaptıgını sormak. Bosken sana yazmamıs mı o zaman anlayabilirsin
:34::34:

Bence yapman gereke mesela bu aksam ona gun icinde ne yaptıgını sormak. Bosken sana yazmamıs mı o zaman anlayabilirsin
:34::34:
Tabi artik sormaliyim internette okumustum da gece kusu diyorlar boylelerine iste oylesine zaman gecirmelik kisiler isteynler geceleri yazarmis da falan filan moralim baya bozuldu o yuzden

Back
X