ondan nefret edıyorum

Yapicak bisey yok.
Haklisjn yada haksizsin.
En mantiklisi kulak asmamak ve gorusmeleri en azina indirmek.

aramızda fazla yaş yok 5 yas var teyze deyınce oyle cok buyutmeyın bence sızın teyze anlayısınızla benım kı bır degıl cunku ben teyzelık gormedım kendısınden aldıgı marka kıyafetleri parfumlerıyle bana caka satan insanı teyze statusune koyamam
belkide siz onun marka kıyafet ve parfümlerini kıskanıyorsunuzdur ? kendinize itiraf edemediğiniz gerçekler olmasın bunlar, siz onla bir yarışa girdiğiniz için onun yaptıklarıda bukadar batıyor olabilir..

belkide siz onun marka kıyafet ve parfümlerini kıskanıyorsunuzdur ? kendinize itiraf edemediğiniz gerçekler olmasın bunlar, siz onla bir yarışa girdiğiniz için onun yaptıklarıda bukadar batıyor olabilir..
benı tanımıyorsunuz ve olasılıklarla ıtham etmeyın belkı cok marka kıyefetlerım ve parfumlerım olmadı ama hayatımda hıc mutlu olmadıgım kadar benı mutlu eden bır eşe sahip oldum benım ıcın bu degerler daha onemlı

aramızda fazla yaş yok 5 yas var teyze deyınce oyle cok buyutmeyın bence sızın teyze anlayısınızla benım kı bır degıl cunku ben teyzelık gormedım kendısınden aldıgı marka kıyafetleri parfumlerıyle bana caka satan insanı teyze statusune koyamam

Size göre sevmediği birini seviyormuş gini yaptı diye mi bu öfke :O

Bir teyzenin yegenini kiskanmasi cok normal degil ama aranizdaki yas farkinada bagli bir durum az bir yas farki varsa ya da teyzeniz psikolojik sorunlari olan biriyse her sey mumkun tabi.

Bir teyzenin yegenini kiskanmasi cok normal degil ama aranizdaki yas farkinada bagli bir durum az bir yas farki varsa ya da teyzeniz psikolojik sorunlari olan biriyse her sey mumkun tabi.
5 yaş var ama teyze yegen olmadık cocukluktan berı yaşıt buyuduk sanırım bundan

yemin ederim işi yok bu insanların ya

şu çıkardığınız sonuçlar var ya ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmez, yok elbise aynı renkmiş yok o da kaynanasına öyle diyormuş vs vs

bir tavsiye; kendinize bir uğraş bulun, bir hobi edinin bir şey yapın, yoksa sonunuz hayra alamet değil

sizin de teyzenizden aşağı kalır yanınız yok :)

Sen konuyu bilmeden ne yorum yapıyorsun anlamadan o bir ay önce nişanlandı ben geçen sene evlendim once ben nisanlandim mboylelikle o beni taklit etmiş oluyor dimi iyi okuyun yorum yapmak için yapmayın
Allah allaaaah narçiçeği sadece sızın tekelinizde ki bi renk galiba
Ne sanslısınız sızı taklıt eden bınlerce kadın var oyleyse. Sızden sonra gıyen herkes sızı taklıt etmıs ne vok taklıt
edenınız var yaaa valla ısın cok zor cıcım
Bu taklıt etmeyse eger Acaba sen kımi taklıt ettın

Allah allaaaah narçiçeği sadece sızın tekelinizde ki bi renk galiba
Ne sanslısınız sızı taklıt eden bınlerce kadın var oyleyse. Sızden sonra gıyen herkes sızı taklıt etmıs ne vok taklıt edenınız var yaaa valla ısın cok zor cıcım
senın gıbı anlayıs kapasitesi düşük biriyle de senın çevrenın işi zor yazık onlara... sanırım bir konuyu size elli defa anlatıyor olmalılar...

benım bir teyzem var 33 yaşında ama çocuktan farksız,şımarık haset kıskanç hayatı benı taklit etmekle ve yarışmakla geçmiş biri şimdi birini kafaladı evlenmeye ikna etti nihayet evlilik delisidir zaten hiç sevmediği biriyle sırf ben evlendım diye yarışcak ya benımle evlenıyor ama görseniz aşk mabudeleri... sanal ortamda vıcık vıcık aşk yapıyorlar o yorumları görmeniz lazım birbirlerine ...adam 36 yaşında ama 18 sanki bir erkeğin ağırlığı olmalı her muhabbete kadın gibi giriyor herşeye yorum yapıyor tam bir aşk böcekleri... biz başka bir konudan teyzem olacak şahısla tartıştık ve nişanına gitmedim sonrasında olaylar büyüdü tamamen koptuk ondan nefret ediyorum bana 1 kere teyzelik yapmadı benım nişanımda mutlulugumu gormeeye tahammul edemediği için 1 saat durup gitmişti nikahımda yine tahammulsuzlugunden sürekli kaytardı ortalıklarda bile dolaşmadı böyle içten pazarlıkçı biri eşim allah i.çin yakışıklıdır eşimi en başından sevmedi çekemedi eşim bana doğum günü sürprizi yapmıstı sevgiliyken kutu içine bi dolu kalpli çikolata ve kücük not kağıtları gibi sürpriiz kutusu yapmıstı onunla bile dalga geçmişti parası buna yetti galiba gibi.... o kadar haset bir insan ki nişanımda ben narciceği elbise giydim aynen oda narçiçeği nişanlık almış daha öyle çok şey var ki o kadar doluyum ki ona nişanlanalı 1 ay oldu her gun nişan resmi koyup duruyor face e tüm milleti de benide baydı artık midem bulanıyor ondan....
tam bir buldumcuk... benım kv ile aram hep iyi olmuştum annecim derim ona benı sever bende onu bu karatktersiz insan hayatında bir defa ananeme annecim dememiştir ama kayınvalidesine oda annecim resimlerde yorumlar falan annecimler havada uçusuyor... ben yine tartısmdan önce adım attım gel konusup sorunlarımızı halledelim dedim konuşmıcam senle ruh hastası dedi bana iyi niyetimi geri ö cevirdi dahada nefret ediyorum ondan fazla uçmanın çakılmasıda fena olur yerlere yapışacağı günü iple çekiyorum allah o kadar büyük ki yaptıklarınn cezasını dilerim tez zamanda bulur yüce adalete inanıyıorum.

Bu sinirle ve dolmuslukla size açılarak hayatımın hatasını yapmıştım sizden yardım beklemek hata idi yermek ten başka birşey yaptığınız yok kimseye cvp almayacağını istediğinizi yazin,...
teyzenizden bir farkınızı göremedim ben.sanki siz de onu kıskanıyor gibisiniz ve yerden yere vurmuşsunuz kadını.o sizin nişanda 1 saat durmuş,siz hiç gitmemişsiniz.eleştirdiğiniz ne varsa aynını siz de yapmışsınız.

senın gıbı anlayıs kapasitesi düşük biriyle de senın çevrenın işi zor yazık onlara... sanırım bir konuyu size elli defa anlatıyor olmalılar...
Sen kendı karnındakî kurtda bak canım teyzenı yemıs bıtırmıssın sıra bıze mı geldı sânıyorsun
Allah teyzenede yâkısıklı kocanada sabır versın senın gıbı bırıyle ugrasmak zorunda kaldıkları ıcın
Hadı baska kapıya senın gıbılerle ugrasmayı hıc sevmem.

benım hangi cumlemden kıskandıgımı cıkardınız ki ? hayatımda eşimden baskasına karsı kıskanclık duygum olmamıstır
Teyzene bindirdin araya bizleride mi sıkıştırdın hayır iyi niyetli bir insan olsan zaten kendini ifade edersin .teyzene uzuldum.haset bir yeğen vakası.

Teyzene bindirdin araya bizleride mi sıkıştırdın hayır iyi niyetli bir insan olsan zaten kendini ifade edersin .teyzene uzuldum.haset bir yeğen vakası.
Sen kendı karnındakî kurtda bak canım teyzenı yemıs bıtırmıssın sıra bıze mı geldı sânıyorsun
Allah teyzenede yâkısıklı kocanada sabır versın senın gıbı bırıyle ugrasmak zorunda kaldıkları ıcın
Hadı baska kapıya senın gıbılerle ugrasmayı hıc sevmem.
hadi ordan mahalle ağzı insanı seni sen git ütülediğin çamaşırları nereye koycagını dusun kızının erken ergengını dusun bunlara kafa yor başkalarının hayatına burnunu sokma... işgüzar

size sizin gibi fitne fücurlana kendımı yırtsam ifade edemem ben hepiniz cunku evde canı sıkılmıs cocuktan eşten kv den bunalmış başkalarının hayatlarına burnunu sokan işgüzarlarsınız hamıle halınle benı kıskanclıkla suçluyorsun dikkat et sana dönmesin oklar

Konu sahibinin isteği üzerine konu kapatılmıştır.

Kurallar gereği polemik-tartışma-hakaret vs gibi her durum yasaktır! Bilginize..:KK66:

Back
X