• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önde giden yumurtalarım var kafam karıştı????? başına gelen var mı?

masal2010

Canım kızlarım ❤️ Masal & Sıla ❤️
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
1.684
1.615
158
merhaba arkadaşlar,

nisan ayında da bu yüzden tedavim yarıda kalmıştı şimdi bugün 12. günüm adetimin ve akşam 22,30 da çatlama iğnemi vurulacağım. OPU 10/08 çarşamba günü yapılacak, korkuyorum gene bişey olacak diye..

bugünkü kontrol de 24-25 mm 2 tane yumurtam var gerisindekiler 21-22 daha küçükleri de var ilerinde. Cetrotide baskılayıcı iğneyi bugün erken vurdurdu,

benim korkum bu iki serseri yumoş erken çatlar ve durumu bozar mı? var mı başına böyle bir şey gelen oldu mu?

Boyle bır durumda tedavıye devam edılmıyor yanı ınsıyatıf dr ..
Tedavıye baslamak için adetın 3. Gunu dr gıttıgımde öne dogru cıkan 14 mm folükl gözlemledi. Baslamayalım tedavıye sonuc olarak bu bır rısk bırkacı önde nırkacı arkada bu dengesızlık tedavıyı etkıleyecektır dedı. Eylüle ertelendi tedavim umarım transferın sorunsuz gerceklesır ..

Az önce çatlama iğnesini vurdum.. Umarım sorunsuz devam ederim...

Bu asamada sikinti olmaz canim merak etme.benimde ilk kontrolde bir yumurta fazla buyuk oldugu icin bastan ertelenmisti.o ay baslayamamistim.sen icini ferah tut insallah guzel kaliteli yumoslarin olur;))

Back
X