Saç Rengi ve Saç Boyama Öndeki beyazlarım

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.188
11.120
248
Hanımlar umarım çözüm bulurum burdan. Saçlarımı en sonuncusu 2 hafta önce olmak üzere sadece 2 kere boyadım. Dibine hiç boya sürülmedi. Ombre yaptırdım.

31 yaşındayım. Önlerimde beyazlar çıktı. Şakaklarımda. Toplayınca öndeki beyazlar olduğu gibi meydana çıkıyo. Sağ ve solda olmak üzere 4 er 5 er tane var. Tamamen boyamıcam saçımı. Onlara minik minik uygulayabileceğim bi boya var mı? Koca bi paket boyayı ziyan etmeden var mı bi çözümü?

Açıkçası ben beyaz saçın çok sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü benim ki kaşımda malum kas boyamak da riskli ara sıra eşime espiri yapıyorum yüzüme nur iniyo diye

Açıkçası ben beyaz saçın çok sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü benim ki kaşımda☺ malum kas boyamak da riskli ara sıra eşime espiri yapıyorum yüzüme nur iniyo diye

Ya işte ben sorun ediyorum :) arkalarda olsa da sorun değil de. Böyle önlerde direkt göz önünde...

Kalıcı bi çözüm var mı yaa varsa ben de hemen kaşımda uygularim ☺

Kalıcı derken kalem gibi şeylerin yerine boya yapılır. En azından dipleri çıkana kadar idare ederim :) Siz de kaşınızı boyayın uzamıyo etmiyo. Uzun süre sizi idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…