önemli bir soru.lütfen cevap...

hayrunnisa_nisan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
2
0
86
37
İstanbul
merhaba arkadaşlar. siteye yeni üye oldum. benim sorum biraz garip gelebilir lütfen kusuruma bakmayın. bazı sitelerde kızlık zarı vajina girişinden 1-2 cm içeride yazıyor. bu k.zarı vajina girişi dışardan baktığımız büyük dudaklardan itibaren 1-2 cm içerdemi yoksa idrar deliğinin altında bir açıklık daha var onun 1-2 cm gerisinde içindemi kızlık zarı onu anlayamadım. lütfen kusuruma bakmayın cehaletimi mazur görün. hepinize iyi günler.

idrar deliğinin altında dediğin açıklık zaten vajina deliği canım. ondan bir iki santim içerde işte. senin söylediğin büyük dudaklarda zaten vajina deliğinin iki yanında yer alıyor.

yani netten yazılan girişten 1-2 cm sonra denilen yer dışardan baktığımızda görülen dış dudaklardan 1-2 cm geride değil idrar yaptığımız yerin altındaki açıklığın 1-2 cm gersinde bu kızlık zarı o zaman. arkadaşım cevabın için teşekkür ederim.

sok sok sok nası yani 2 delik mi var sende on tarafta? bi de anus etti mi 3

Ne olması gerekiyordu ya? kaydirigubbakcemile3

hayrunnisa_nisan
Genel olarak 1-2 cm içeride denilse de kişiden kişiye farklılık gösterir bu.. Benim 5 cm içerideydi mesela.. Genel geçer yargılara bakmak çok da doğru değil bu konuda..

ya kusura bakmayın ama bu sorunun sorulmasındaki amaç ne ben bunu anlayamadım ne alaka ya 1-2cm içerde mi diye bir soru mu var canım yaşa sen bir o olayı sonra kaç santim içerde anlarsın allah allah ya

bu topicin açılmasındaki nedeni bende anlayamadım zaten, nette bununla ilgili yeterli açıklayıcı bilgi var, burdaki bayanlara neden sorma gereği hissettiniz, yadırgadım açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…