Önemli bir Soru

esremr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
9
0
36
Ankara
Bu sorunun cevabı çok önemli benim için. Bir erkeğin, akşam üzeri bi bayanla loş bi ışık, romantik bi müzik eşliğinde yalnız kalmasına rağmen 40 dakika hiç bişey yapmadan, kımıldamadan sarılarak yatmaları o erkeğin kızı sevdiğini gösterir mi? Erkek 36 yaşında. Ben 28 yaşındayım. Ve 2 aydır birbirimize açılayamadık hala sevdiğimizi.

O hep benim onu reddedeceğimden korktuğu için (ya da ben öyle düşünüyorum) ilk başta çok yakınken sonra da erkeklerin vazgeçemediği laf ; arkadaşız muhabbetlerine girdi. Ben de peki öyleyse arkadaşız dedim bu seferde lafından dönemedi. Böyle ortaya karışık ne sevgili ne arkadaş modeli çıktı. Ne yapacağız bilmiyorum herşey dondu sanki. Yani bitek benim mi başıma geldi bilemiyorum. En son 9 sene önce çıkmıştım.

Ve sizce sarılmamız da çok mu erken olmuş? Sarılma olayımız şurdan çıktı. Başlarda bigün ben ona sarılmak istiyorum sadece sana dedim. O da gel o zaman evime dedi. Ben de küslük çıkardım anlaşıldı senin amacın, bundan sonra beni arama dedim, arada 10 gün küs kaldık. Sonra gönlümü aldı barışınca sana güven duygusunu hissettiğim için sarılmak istedim dediğimde, tamam ben de bunu kanıtlamak istiyorum sana dedi ve evine gittim oturmaya. Bana kahve yaptı, sohbetten sonra son 40 dakika kala da sarıldık ama hala ortada sözcük yokk. Olayın üzerinden 2 gün geçti :gitme:

esremr .!.:
Bu sorunun cevabı çok önemli benim için. Bir erkeğin, akşam üzeri bi bayanla loş bi ışık, romantik bi müzik eşliğinde yalnız kalmasına rağmen 40 dakika hiç bişey yapmadan, kımıldamadan sarılarak yatmaları o erkeğin kızı sevdiğini gösterir mi? Erkek 36 yaşında. Ben 28 yaşındayım. Ve 2 aydır birbirimize açılayamadık hala sevdiğimizi.

O hep benim onu reddedeceğimden korktuğu için (ya da ben öyle düşünüyorum) ilk başta çok yakınken sonra da erkeklerin vazgeçemediği laf ; arkadaşız muhabbetlerine girdi. Ben de peki öyleyse arkadaşız dedim bu seferde lafından dönemedi. Böyle ortaya karışık ne sevgili ne arkadaş modeli çıktı. Ne yapacağız bilmiyorum herşey dondu sanki. Yani bitek benim mi başıma geldi bilemiyorum. En son 9 sene önce çıkmıştım.

Ve sizce sarılmamız da çok mu erken olmuş? Sarılma olayımız şurdan çıktı. Başlarda bigün ben ona sarılmak istiyorum sadece sana dedim. O da gel o zaman evime dedi. Ben de küslük çıkardım anlaşıldı senin amacın, bundan sonra beni arama dedim, arada 10 gün küs kaldık. Sonra gönlümü aldı barışınca sana güven duygusunu hissettiğim için sarılmak istedim dediğimde, tamam ben de bunu kanıtlamak istiyorum sana dedi ve evine gittim oturmaya. Bana kahve yaptı, sohbetten sonra son 40 dakika kala da sarıldık ama hala ortada sözcük yokk. Olayın üzerinden 2 gün geçti:gitme:
ne yapmasini istiyodunki???

Beni sevip sevmediğini anlamak istiyorum. Kullanmak için mi yoksa sevdiği için mi sarıldı? Diyorum ki kullanmak istese başka talepleri olurdu. Ama olmadı. Sevdiği için desem sevdiğini hiç bi şekilde sözleriyle belli etmiyor.

2 aydir yazmissin 2 aydir tanisiyosunuz muhtemelen
sencede bu süre icin biraz fazla beklenti icinde degil misin??
zamana birakmayi dene

Onun öncesinde 1 ay bir kez konuştuk. 1 ay sonra o geldi, arkadaş sohbeti gibi başlattık. 2 aydır da açılmaya çalışıyoruz açılamadığımız halde sarıldık. Yani toplam 3 ay.

Şeyyy çünkü saat 12 de eve dönmem gerekiyodu da :)) 11:10 du saat onu gördüm ordan dedim. Ancak 11:50 gibi gitmem gerekti :)

Yazdıklarımla alay edileceğini bilseydim yazmazdım. Özür diliyorum konuyu silmek istiyorum ama bulamadım nereden sileceğimi.

alay etmedim canim, sadece hosuma gitti böyle saate bakmisin sarilma süresini yazmissin

niye alay edeyim ki

ayrica konu silemessin, böyle bir yetkimiz yok

hem zaman birak dedim, erkekleri sIk bogaz etmege gelmiyor

:1closedeyes:

güvenini kazanmak için yapmış bence
hani ateşle barut yan yana durmaz olayı var ya
sarılarak dururum hesabına getrmiş
muhetmelen sana değer veriyo ama zamana gerek var..
ne romantik ya..
önceden ben de böleydim..
gençlik işte..
evlendik sabaha kadar sarıl dur özelliği yokkaydirigubbakcemile3

Loş ışık, romantik müzik, 40 dakika sarılma.

Ama hala birbirinize açılamadığınızı düşünüyorsunuz.

Hmmmm...

Beni sevip sevmediğini anlamak istiyorum. Kullanmak için mi yoksa sevdiği için mi sarıldı? Diyorum ki kullanmak istese başka talepleri olurdu. Ama olmadı. Sevdiği için desem sevdiğini hiç bi şekilde sözleriyle belli etmiyor.

ilahi yani kullanmak zaten bana garip gelen bir kelime,beraberlikte kadın erkek, vardır. o zaman kadında erkeği kullanmış oluyor değilmi.
bu yakınlaşmalara ve cinselliğe,böyle garip betimlemeler yapmak yanlış..siz istemişsiniz adamda sarılmış.... sevgi varmı yokmu bilemem ama,beğeni var. yalnız adam 40 dakika sadece sarılarak yattıysa iyi hakim olmuş kendfine bravo. yaşta kemale ermiş aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
.

tam 40 dakika mi sarildiniz

40 dakika mı ay bayılıyoarum galibaakannehirakannehirakannehirinsan sevdiğiyle 40 dk sarılıp durur mu ya hemde kıpırda madan bi iki çift laf eder ne bilim öper falan yani hem o anda gözün saatteeydi galiba dkları saydığına görebuyrunnnnnnnnndelikafadulden

Back
X