önemli bir soru :)

DBK

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
68
11
288
Eskişehir
arkadaşlar merhaba,ben yeni katıldım aranıza:)
benim gibi bebek isteyen herkese Allah nasip eder inş :)
sorum şu: 7 temmuz gecesi saat 4 te regl oldum,8 temmuz sabahı oluyor aynı zamanda da,ben regl günümü 8 temmuz kabul edeceğim dimi?yumurtlama günümü ona göre sayacağım da :)

sorum şu: 7 temmuz gecesi saat 4 te regl oldum,8 temmuz sabahı oluyor aynı zamanda da,ben regl günümü 8 temmuz kabul edeceğim dimi?yumurtlama günümü ona göre sayacağım da :)

öncelikle hoşgeldin canım evet 8 temmuz olarak sayacaksın inşallah allahım en kısa zamanda sana bana ve tüm isteyen herkeze verir birer melek:71::71:

evet canım 8 temmuzu baz alacaksın.

çok teşekkür ederim kızlar:)
benim reglim her ay 30 günde olmuyor,bi ay 30 günde bi ay 29günde yine bir ay 29 günde oluyor.yinede 12. 14. ve 16 gün ilişki olması gerek di mi?
ben bu ay başlıyorumda,sizlerin hamile kalabilmek için ayrıca özel yaptığı şeyler var mı ?

çok teşekkür ederim kızlar:)
benim reglim her ay 30 günde olmuyor,bi ay 30 günde bi ay 29günde yine bir ay 29 günde oluyor.yinede 12. 14. ve 16 gün ilişki olması gerek di mi?
ben bu ay başlıyorumda,sizlerin hamile kalabilmek için ayrıca özel yaptığı şeyler var mı ?

bende bu ay çift sayılı günlerde çalışıyorum canım hakkımızda hayırlısı yaptığım özel bişey yok

Back
X