Önemli çatlama iğnesi

ayaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.435
468
53
27
Arkadaşlar bilgisi olan yazabilir mi yarın iğne günüm yumurtam dün 18mm o yüzden bugünde bekleyelim doktorum demişti .. ama bugün yumurtamın çatladığını düşünüyorum akıntıdan ve ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı sizce ne yapmalıyım iğne olmalımıyım yinede ?? Çok kararsız kaldım utanmasam ağlayacağım

Bende pazartesi gunu igne vuruldum, 2 tane 18 mm yumurtam vardi hemen vur dedi doktorum. Senin kendi kendine catladiysa daha iyi canim yarin kontrol eder zaten. Ilk takibin mi? Belki catlicak mi diye bakiyodur doktorun

Bende pazartesi gunu igne vuruldum, 2 tane 18 mm yumurtam vardi hemen vur dedi doktorum. Senin kendi kendine catladiysa daha iyi canim yarin kontrol eder zaten. Ilk takibin mi? Belki catlicak mi diye bakiyodur doktorun
Evet ilk ama çağırmadı beni ğazartesi iğne ol 14 gün sonra gel dedi o yüzden napacağımı şaşırdım vurdursamı vurdurmasamı diye

Evet ilk ama çağırmadı beni ğazartesi iğne ol 14 gün sonra gel dedi o yüzden napacağımı şaşırdım vurdursamı vurdurmasamı diye
Ovulasyon testin negatifse bence doktorunu dinle yarin sabahtan igneni al yap hemen

Doktora gittim yumurtam iğnesiz çatlamış iyi birşey mı kötü mü anlamadım gitti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…