- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
ben hepsini bir dosya içerisinde bir araya topladım ve onu kitaplıkta kapaklı bir bölüme koydum ne lazımsa neye bakılacaksa onun içerisin de :))
biz şu çok yapraklı dosyalar varya onlardan aldık.her sayfaya etiket yapıştırdık garanti belgesi,elektrik faturası,gaz fat,kullanma kılavuzu garanti belgesi daha bunun gibi bi çok başlık yaptık her grup ayrı ayrı dosyalanmış oldu.yeri de belli istediğimizi istediğimiz zaman bulup çıkarıyoruz
bu konuda annemin eline su dökemez .maalesef ben bu dolap çekmece düzenleme işini pek beceremiyorum bizde ödenen faturalr atılır kredi kartı ekstreleri eşime mail olarak geliyor bunun dışındakiler de bir çekmecem var ayakkabılığın orda durur.ama dosyalamak en güzeli aradığını bulursun hiç olmazsa
Biz çeyizler açılırken içinden orta boy derin bir kutu çıkmıştı baya da sağlam bişey.Hepsini onun içinde topluyoruz çok rahat oluyor. O kutu da yatak odasında dolabın en alt rafında duruyor.
ben de arkadaşlar gibi dosya tavsiye ediyorum.biz de evlendiğimizde bi ton garanti belgesi,faturalar,benim ve eşimin şahsi evrakları ile ne yapacağımızı şaşırmıştık.farklı renklerde çok sayfalı dosyalar aldım.birinin içine garanti belgeleri,birine faturalar,diğerlerine de eşimin ve benim evraklarımı yerleştirdim.beş senedir aynı düzen devam ediyor.memnun kaldığımız için başka bir çözüm arayışına girmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?