• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önemli kızlar yardımcı olabilecek varmı ?

edoshs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
389
2
96
İstanbul
kızlar dün basıma söle bi olay geldi.
şimdi ben iş yerinde aldıgım nakit satısları aksam iş cıkısı bankamatikten patronumun kredi kartına yatırıyorum.dün aksamda yine gittim yatırmaya kredi kartı num. girdim yatıracagım para miktarını girdim ve parayı verdim.daha sonra 10 lira cıkartıp iade olan paranızı alın diye yazı cıktı bende paranın eski olbilecegini düşünerek parayı aldım ardından bi yazı sok oldum paranıza el konulmustur akannehir ve bankamatik normal ekranını döndü. ne bi makbuz ne bi baska uyarı hiç bişi yok. hemen patronumu aradım durumu bildirdim bi güzelde azarı işittim yok biz heraksam yatırıyoruz sorun olmuyo şimdi nasıl oldu fln filan. bankayıı aramıslar bankada bankamatikte sorun olabilecegini sölemiş 2 gün içinde sayım yapılır eger fazla para cıkarsa iade edilir demiş...
ya kızlar lütfen daha önce basına böle bişi gelmiş yada bankacı olan bu konuda bilgisi olan biri varsa bişi sölesin. dünden beri içim cok huzursuz dün gece uyuyamadım bile :gitme:

Kart borçlarımı bankamatik çok yatırdım ama hiç böyle bir şey başıma gelmedi.
Dedikleri gibi fazla para çıkarsa iade ederler ki anlattığına göre çıkması lazım.
Ama peşini bırakmayın tabii.

Kart borçlarımı bankamatik çok yatırdım ama hiç böyle bir şey başıma gelmedi.
Dedikleri gibi fazla para çıkarsa iade ederler ki anlattığına göre çıkması lazım.
Ama peşini bırakmayın tabii.

İnş. cıkar ya morelimi cok bozdu bu olay hani az bi parada diilki 1500 e yakın mafoldumben

bankamatik hırsızlarıyla ilgili olmasın CADIARZU

bankamatik hırsızlıgı ne ki ?senağlama

İnş. cıkar ya morelimi cok bozdu bu olay hani az bi parada diilki 1500 e yakın mafoldumben

Moralini bozma canım, durum anlaşılır nasılsa.
Bence asıl önemlisi patronunun sana güvenmesi.

boyle problemler yasanabiliyor maalesef..baktınki banka fazla para cıkmadı sayımda falan dedi mutlaka bankamatik kamerası vardır patron falan problem cıkarırsa o kamera izlenir mesele cozulur zaten

Moralini bozma canım, durum anlaşılır nasılsa.
Bence asıl önemlisi patronunun sana güvenmesi.

inş. biran önce cıksa ortaya cok rahatlıcam.
aksam beni aradı özürdiledi ben sana bagırmak istemedim kusura bakma kalbini kırmak istemedim fln dedi sen paraya el kondu diyince sok oldum dedi.
off ya hersey beni buluyo kime sorsam kimsenin basına böle bişi gelmemiş benim nie basıma gelio :gitme:

boyle problemler yasanabiliyor maalesef..baktınki banka fazla para cıkmadı sayımda falan dedi mutlaka bankamatik kamerası vardır patron falan problem cıkarırsa o kamera izlenir mesele cozulur zaten

eşimde öle dedi kamera kayıdı fln vardır canıını sıkma die ama içim öle daralıyoki sıgamıyorum hiç biyere :çok üzgünüm:

ya ben teknoloji özürlüyüm ya teknolaji benden nefret ediyo :sm_confused:mafoldumben

canım aynısı benim başıma geldi
bir pazar sabahı 1300 liralık kredi kartı borcumu yatırayım dedim yatırmaz olaydım
ekranda bir yazı paranıza el konulmuştur
hemen bankanın müşteri hizmetlerini aradım
bana pazartesi aynı şubeye gidip durumu bildirmemi söylediler
o gün geçmek bilmedi vallahi
sabah ilk iş oraya gittim durumu anlattım
bana kaç 50lik 100lük ne yatırdımsa sordular hepsini söyledim
parayı yatırdığım makinayı açacaklarını söylediler sayım için
açıldığında benim paraların makina tarafından paramparça edildiğini gördük
sabah hemen şubeye gitmeni tavsiye ederim
yatırdığın bankamatikte büyük ihtimalle senden sonra kimse işlem yapamayacak

canım aynısı benim başıma geldi
bir pazar sabahı 1300 liralık kredi kartı borcumu yatırayım dedim yatırmaz olaydım
ekranda bir yazı paranıza el konulmuştur
hemen bankanın müşteri hizmetlerini aradım
bana pazartesi aynı şubeye gidip durumu bildirmemi söylediler
o gün geçmek bilmedi vallahi
sabah ilk iş oraya gittim durumu anlattım
bana kaç 50lik 100lük ne yatırdımsa sordular hepsini söyledim
parayı yatırdığım makinayı açacaklarını söylediler sayım için
açıldığında benim paraların makina tarafından paramparça edildiğini gördük
sabah hemen şubeye gitmeni tavsiye ederim
yatırdığın bankamatikte büyük ihtimalle senden sonra kimse işlem yapamayacak

patronumda aramıs ama 2 gün içinde sayım yapılacagını fazla para cıktıgında iade edilecegini sölemişler bilmiyorumkismile.
benden sonra sıradaki müşteriler işlem yaptılar ben öle bankamatıgın önünde sok olmus sekilde dikilince baktım göz ucuyla işlem yapılıyomu die..
peki para yı hesabına geçirdiler dimi ?

şimdi aramıs tekrar patronum bankayı 2-3 gün sürebilir demişler belli olması için neyi bekliyolarsa Çok üzgünüm çoook 2-3 gün daha uyku yok bana yanii :2::2:

bankamatiğe bi düzenek yerleştiriyorlar kart veya para o düzenekte kalıyo
sen gidince o parayı alıyorlar. karttan para çekme işi olsa o zaman kartını alıyorlar senden de şifreni öğrenmeye çalışıyorlar
olaki ilerde eğer başına öyle bir iş gelirse kim olursa olsun; banka görevlisi de polis de olsa ne tlfda ne yüzyüze kimseye assla şifreni söyleme
tabi herşey makinadan kaynaklanıyor olabilir, eğer öyleyse içini ferah tut illaki fazla para çıkar inşaallah

2 gün içinde sayım yapacaklarını söylemeleri saçmalık
senin orada paran gitmiş ne yapıp edip açtırsaydın makinayı canım
işlem yapanlar para çekmişlerdir büyük ihtimalle
senin paran sıkıştığı için para yatırmaları imkansız
tabi geçirdiler
paralar duruyordu zaten hepsini çıkardılar vezneden yatırmıştım

geçmiş olsun çok üzüldüm :( bu nasıl saçma bi olaydır. banka ismi vermek yasak değilse, hangi bankamatikte oldu bu?

bu oalyı yaşadıktan sonra kesinlikle haftasonu bankamatiklere para yatırmadım
yatırmak zorunda kaldığımda hafta içi mesai saatleri içinde hallettim işimi
canım sen yarın sabah o şubeye git bence
kendi paran olsa 2-3 gün beklenir ancak başkasının olunca insan panikliyor

bankamatiğe bi düzenek yerleştiriyorlar kart veya para o düzenekte kalıyo
sen gidince o parayı alıyorlar. karttan para çekme işi olsa o zaman kartını alıyorlar senden de şifreni öğrenmeye çalışıyorlar
olaki ilerde eğer başına öyle bir iş gelirse kim olursa olsun; banka görevlisi de polis de olsa ne tlfda ne yüzyüze kimseye assla şifreni söyleme
tabi herşey makinadan kaynaklanıyor olabilir, eğer öyleyse içini ferah tut illaki fazla para çıkar inşaallah

ay yok inş. öyle bişi yoktur.mafoldumben
zaten kredi kartı benim diil patronumun ayrıca kartsız işlem yaptım.eyvahedigeldismile
inş. bankamatikte sorun vardır.

2 gün içinde sayım yapacaklarını söylemeleri saçmalık
senin orada paran gitmiş ne yapıp edip açtırsaydın makinayı canım
işlem yapanlar para çekmişlerdir büyük ihtimalle
senin paran sıkıştığı için para yatırmaları imkansız
tabi geçirdiler
paralar duruyordu zaten hepsini çıkardılar vezneden yatırmıştım

kesinlikle sacmalık ah keske ben arayabilsem bankayı daha dogrusu aradımda kart benim olmadıgı için ne bilgi verdiler ne dinlediler.yoksa ben acardım agzımı bagıra bagıra actırırdım bugun o bankamatigi:oklava:

umarım durum hemen çözülür ve sende derin bi nefes alırsın

inş. cnm inş. senağlama

geçmiş olsun çok üzüldüm :( bu nasıl saçma bi olaydır. banka ismi vermek yasak değilse, hangi bankamatikte oldu bu?

G....bankası böle yazıyım. sacmaki ne sacma zaten hersey beni bulur gökten cicek yagsa benim kafama tas düşer :sinifsinif:

bu oalyı yaşadıktan sonra kesinlikle haftasonu bankamatiklere para yatırmadım
yatırmak zorunda kaldığımda hafta içi mesai saatleri içinde hallettim işimi
canım sen yarın sabah o şubeye git bence
kendi paran olsa 2-3 gün beklenir ancak başkasının olunca insan panikliyor

aynen cnm ya kendime ait olsa beklerim ama işte baskasına ait olunca heleki patronuma daha panikliyorum.resmen kafamda on tane senorya yapmısımdır. ya para gittiyse ya bankamatik hırsızlıgıysa ya cıkmazsa para bankamatik kamerası bozuksa eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile allam biran önce cıksada ortaya kurtulsam su sıkıntıdan :çok üzgünüm:

canım patronuna söyledin mi müşteri hizmetlerini araması için
kart ona ait olduğuna göre bu sorunu anlatır mutlaka

benim başıma böyle bir olay geldi canım. zaten nefret ediyorum artık o bankadan...
kredi kartı borcumu yatırırken aynen senin dediğin gibi paranıza el konulmuştur diye yazı çıktı.
içeri girip güvenlik görevlisine söyledim müşteri hizmetlerini arattırdı ve telefondaki bayan dilekçe gibi bişey yazdı ve bana okuyup teyid ettirdi.
bankamatik açıldığında eğer fazla para çıkarsa bu sizindir ve direk kartınızın borcuna ödenecektir dediler.
birkaç gün sonra aradım ve kredi kartımın ödendiğini öğrendim.
ama peşini bırakma canım.

bu bankada dayımında başına böle bişi geldi, paranıza el konmuştur diye aynısı oldu, ama şubeye gidip parasını aldı bu banka hep böle demekki

Back
X