önemli olan merkez gelin önce merkeze karar verelim

Ben İstanbul Liv hospital'da ilk denememde olumlu sonuç aldım. Bizde sebepsiz infertilite vardı. Hastane çok iyi, herkes çok ilgili, tavsiye ederim.

Merhaba, benimde merkez konusunda kafam biraz karisik. 1 defa Amerikan hast. Cengiz bey ve 4 defa Umut Tup Bebek Suleyman beyde microenjeksiyon yaptirdim sonuc hep negatif. Hic hamile bile kalamadim sebep erkek infertilesi iki milyon. Doktor degistirmedim farkli protokollar uygular diye oda ise yaramadi. Simdi Istanbul Tup Bebek Aret Kamar'i dusunuyorum henuz karar veremedim.

en iyi olanlar bahçeci grubu memorıal ıstanbulda bunlar.ankara da da hakan yaralı anatolıa tüp bebek merkezi,hakan şatıroğlu bi de ankalıfe duyuyorum

Jız ilahi seni takip etmekten başım döndü sen nereye ben oraya oldum yani:32:

Canım işte benim dün reglim bitti önümüzdeki ay kontrole gel dedi doktorum bir bakalım dedi muhtemelen ocak adetiyle başlayacağım

aslında en cok içime sinen memorıal semra kahraman da işte o da istanbul da.Ankarada olsa bi sanıye düşünmem ona giderim

aslında en cok içime sinen memorıal semra kahraman da işte o da istanbul da.Ankarada olsa bi sanıye düşünmem ona giderim

Cokkk dogru bir karar MEMORIAL Semra kahraman Rabbim su mubarek ayin hurmetine evlat hasretiyle yanan maddi ve manevi emek veren herkezin kucaklarini doldursun ins Aminnnnnnn:16:Sevgiler

Cokkk dogru bir karar MEMORIAL Semra kahraman Rabbim su mubarek ayin hurmetine evlat hasretiyle yanan maddi ve manevi emek veren herkezin kucaklarini doldursun ins Aminnnnnnn:16:Sevgiler

amın canım.ıstanbul işte uzak kalcak yer falan fılan düşündürüyo,müdür yardımcı olunca benım yazda farketmıyo

Back
X