Önemli: Tedavi Öncesinde,Sûresinde ve Transfer Sonrasinda Nasil Relax Olucaz??????

hayal_22

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
611
401
303
Arkadaslar tedavi oncesinde veya tedavi suresinde vede en onemlisi transfer sonrasinda

Nasil relax olucaz??

Nasil stres yapmiycaz??

Nasil dusunmiycez??

Nasil olumlu olucaz??

Bunlarin bir yolunu bulan varmi??

Tedavi oncesinde acaba bu sefer olucakmi diye turlu turlu dusuncelerle basliyoruz tedavi asamasinda ilaclarin verdigi rahatsizlik yeterince bunaltiyor zaten ve transfer sonrasindada evde yatip yada oturup butun gun acaba tuttumu?neden bir belirti hissetmiyorum yada bu belirtiler hamile oldugum anlaminami geliyor?? offff daha bir suru sey.Bu zor bir surec ustelik defalarca deneyip bu surece defalarca katlananlar var.Bu sureci daha rahat atlatmanin bir imkani yokmu.Dikkati baska yonlere veremiyor insan kolay kolay.Ne yapmak lazim nasil davranmak ne dusunmek lazim.Basari elde edemeyip umudunu yitiren var psikolojikman côken var.Tup bebekte basarili oilanlar veya hala devam edenler burada birbirimize destek olalim.Birbirimizin umutlarini yesertelim.Sahsen benim umuda cok ihtiyacim var.Destekte bulunan veya bulunmayan herkeze simdiden cok tesekkurler.Rabbim yuzumu tez zamanda hayirlisiyla guldursun insallah....

Oturup agliyorum surekli.Baska birsey gelmiyor elimden.Caresizlik ne zor birsey.Rabbim kimseyi caresiz birakmasin.Hic anne olamiyacakmisim gibi hissediyorum.Kendimi anne olarak hayal edemiyorum.Surekli negatif sonuc almaktan cok yoruldum.Bu imtihan cok zor rabbim zorlastirma kolaylastir.Icimden onume geleni kirasim dagitasim geliyor.SABIR SABIR SABIR.sANIRIM RABBIM BANA SABRETMEYI OGRETIYOR.Yasamak cok agir geliyor.Ama umudumda bitmiyor nedense.Offffff offfff cok zor derdimi bir allaha birde anneme yanabiliyorum birde sizlere.Allah yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…