Geçen ay midemden ağrı ile acile taşındım ultrason çekildi gaita ya bakıldı vs kullandıgım bi ilacın mideme dokundugu düşünüldü devam ederse endoskopi yaparız denildi. Kist çıktı tesadüfen ve adetim günü gününe ya da 1 2 gün erken olurdum bu ay yine midemden bir ağrı vurdu göbek deliğimde bir acı karnımda bir bıçak batar gibi(hani ayağımız uyuşurda yere basarız batar ya öyle) bir his. Karnım şişti biraz ama herhangi bir kilo almadım.
Geçen ay midemden ağrı ile acile taşındım ultrason çekildi gaita ya bakıldı vs kullandıgım bi ilacın mideme dokundugu düşünüldü devam ederse endoskopi yaparız denildi. Ancak karnımda karıncalaşma gibi uyuşma vardı. 4ay önce erkek arkadaşımın spermi geldi üzerime genital bölgeme gelmedi diye düşünüyorum ama emin değilim. 4adetim geçti. Ultrasonda herhangi bir gebelik olsaydı gözükürdü değil mi. Kist çıktı tesadüfen ve adetim günü gününe ya da 1 2 gün erken olurdum bu ay yine midemden bir ağrı vurdu göbek deliğimde bir acı karnımda bir bıçak batar gibi(hani ayağımız uyuşurda yere basarız batar ya öyle) bir his. Karnım şişti biraz ama herhangi bir kilo almadım. Adet olamadım dün 1 2 damla geldi bugün 1 2 damla geldi korkmaya basladım nette üstüne görme vs yazıyor.Kadın doğuma çıktığımda kist için sadece kasıklardan baktı önemli bir şey değil dedi bakire misin diye sordu alttan muayene için sormuştur değil mi? Bakireyim dedim tamam adetin bitince gel dedi. Yani şayet varsa 17 haftalık olması gerekiyor ve ultrasonda uterus normal diyor. Bu ultrasona göre hamile olma ihtimalim var mı yardım edin lütfen hayatımın en büyük pişmanlığı nasıl böyle bir hataya düştüm , sonucta 17 haftalık hamile olsam doktor karnıma bakınca anlardı değil mi ya da kasıklardan ultrasonla bakarken anlaşılır mıEki Görüntüle 1802734
Kadın doğum doktoruna kist var diye gittim, kasıklardan baktı doktor karnımdan değil. diğer dahiliye doktoruna ilk gittim onun çektirdiği ultrasonda karnıma da baktı kadın doğum karnıma bakma gereği duymadı. Yani ben de olmadığımı düşünüyorum stresli bir dönem geçirdim belki ondandır diyorum ilk kez böyle oldum kist yeni mi çıktı bilmiyorum ondan da olabilir sanki korktum yine de karnımda damar atması gibi bir şey oluyor bin bir türlü şey düşünüyorum. Kaburgamla göbegimin arası şiş hamile olsam karnım şişip sertleşirdi herhalde 17 hafta geçti. Çok sağolun inşallah bir şey yoktur 3 doktor elledi karnımı ağrım var diye dahiliye cerrah kadın doğum olsa herhalde anlarlardı:/
Ayrıca insanlar aylarca bazen yıllarca korunmadan ilişkiye giriyorlar hamile kalmak öyle kolay bir şey değil. Uğraşırsın uğraşırsın olmaz Allah diledi mi olur o ayrı. 17 haftalık Bebek büyük olur Canım ultrasonsa görünmemesi gibi bir şey yok hatta cinsiyeti bile belli oluyor pipisi falan haha :))
Sen yine de dikkat et bundan sonra kendini fazla tehlikeye atma derim, tehlikeli sularda yüzme
ilk ve tek hatam Allah korusun bin pişman oldum zaten sağolun içime su serptiniz yani kasıklardan görünmeme ihtimali yoktur herhalde uterus normal diyor hamile olsam uterusun büyümesi vs gerek. Allah isteyen herkese doğru zamanda hayırlısı ile nasip etsin. Göbek deliği acıyor karnım uyuşuyor netten bakıyorum hep hamilellikte olan şeyler iyice psikolojik olarak gittim stres yaptıkça adetim de gelmedi bi türlü damla damla sinirim bozuldu iyice.
ilk ve tek hatam Allah korusun bin pişman oldum zaten sağolun içime su serptiniz yani kasıklardan görünmeme ihtimali yoktur herhalde uterus normal diyor hamile olsam uterusun büyümesi vs gerek. Allah isteyen herkese doğru zamanda hayırlısı ile nasip etsin. Göbek deliği acıyor karnım uyuşuyor netten bakıyorum hep hamilellikte olan şeyler iyice psikolojik olarak gittim stres yaptıkça adetim de gelmedi bi türlü damla damla sinirim bozuldu iyice.
Senin o belirtiler psikolojik 17 haftalik hamilelikte dediğim gibi rahim kaç katına çıkıyor normalde 28 gram olan Rahmimiz 40 haftalık gebelikte 1.300 gram ve ancak doğumdan üç ay sonra eski haline dönebiliyor. benim bebeğim ultrasonda 6 haftalıkken görünmüştü kalp atışları duyulmuştu. 10 haftalıkken elleri kolları vardı. 13 haftalıkken erkek olduğunu öğrendik. 20 haftalıkken gözlerini açmıştı ultrasonda :) ve 17 haftalıkken 200 20 haftalıkken 410 gramdı yani dediğim gibi görülmeyecek bir şey değil hatta ultrason olamasa bile hareketleri uykundan kaldırır
Ayy çok şükür psikolojik olarak insan kendi kafasında kuruyor :/ Yani sonucta kisti gören doktor öyle bir şey olsa onu da görür. Az az adet oluyorum gibi ama sanırım kistten oldu bu ay Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız hayatımın en büyük dersi olsun bana. Çok sağolun. Doktora gideyim bir an önce geçen ay çok ilaç kullandım ondan oldu sanırım bu göbekteki ağrı falan.