Onemli

Mnk06

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
14
2
6
26
20 haftalik hamileyim ve bebegimin bagirsaginda parlama oldugunu soylediler . kromozom eksikligi olabilirmis bunun icin sıvı almak isdediler. Sıvı almanında zararlı oldugunu söylediler Ama benim 2. Ve 3. Tarama testlerim iyi cikmisti o yuzden tereddutte kaldim yardimci olun lutfen bilginize ihtiyacim var

20 haftalik hamileyim ve bebegimin bagirsaginda parlama oldugunu soylediler . kromozom eksikligi olabilirmis bunun icin sıvı almak isdediler. Sıvı almanında zararlı oldugunu söylediler Ama benim 2. Ve 3. Tarama testlerim iyi cikmisti o yuzden tereddutte kaldim yardimci olun lutfen bilginize ihtiyacim var
Tek belirti parlama mı yoksa farklı birşeyde göründü mü? Detaylı usg de mi gördüler?

Ayrıntılı ultrosonda sadece parlama goruldu baska hicbisey demediler

Ayrıntılı ultrosonda sadece parlama goruldu baska hicbisey demediler
Bence hiçbirşey çıkmayacaktır. Sağlıklı bir gebelik sonucu olur inşallah. Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Tarama testlerinin doğruluk payı çok düşük. Sıvı alınması tehlikeli olabilir ama iyi bir doktor tarafından yapıldığında sizden kan alınmasından bir farkı kalmaz aslında. Burda karar tamamen size ait. Ben olsam ne yapardım sanırım başka bir merkezde bir ayrıntılı usg daha çektirirdim. ama başka da bişey yapmaz akışına bırakırdım. Çok kafaya takmayın Allah tan hayırlısını dileyin

Canim gecmis olsun. Vermen gereken karar su: down lu oldugu soylenirse bu haftadan sonra aldiracak misin? Eger aldiririm istemem asla dersen yaptirmalisin bu testi ama ne olursa olsun kiyamam diyorsan hic o riski alma

Daha iyi bir profesör tarafından tekrarlayın bence ayrıntılı testinizi. Sıvı alınmasına karar vermeden önce. Burada çoğu kişide okuyoruz iki üç doktora soran yaptıran sonunda tertemiz çıkan. Eminim sapasağlam doğacaktır bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah kendinizi de bebeğinize de üzmeyin sakın

Back
X