Gelişim için götürmüştü yaşıtlarından önde demiş doktor orda bi sıkıntı yok zekasında da yok maşallah anlıyo istediklerini göstererek yaptırıyo kendi yapıyo .Hiç duymadım. Ve sanmıyorum.
Doktora götürmüş mü hiç?
Ben bebekken sarıldıktan kanım değişmiş. Annemden hiç konuşma konusunda birşey duymadım. İlgisi olacağını sanmıyorum pekMerhaba; konu buraya uygun mu bilmiyorum ,ama taşınmasın lütfen
Arkadaşımın çocuğu küçükken bi sarılık geçirdi ve kanı değiştirildi .şimdi 2.5 yaşında ama henüz konuşmuyor .arkadaşım çok üzülüyorsarılık böyle bişeye sebeb olur mu ?başından geçen arkadaşlar varsa Bilgi verebilir mi ? Şimdiden teşekkürler
Bazı bebekler kelimeleri haznesinde biriktirir birden konuşur, belki de öyledir. Ama sarılıkla ilgili değildir.Gelişim için götürmüştü yaşıtlarından önde demiş doktor orda bi sıkıntı yok zekasında da yok maşallah anlıyo istediklerini göstererek yaptırıyo kendi yapıyo .
4 yaşına kadar konuşmadı benim bir arkadaşımın çocuğu. Nörolojiye götüreceklerdi devam etseydi. Sonra birden konuştu. Bülbül oldu adeta. Venim bildiğim kadarıyla nöroloji ilgileniyor konuşmayla ilgili problemlerde. Çocuk nörolojisine götürsün çok takıyosa. Ama daha küçük. Konuşur bence. Sarılıkla ilgisi olacağını sanmıyorum.Merhaba; konu buraya uygun mu bilmiyorum ,ama taşınmasın lütfen
Arkadaşımın çocuğu küçükken bi sarılık geçirdi ve kanı değiştirildi .şimdi 2.5 yaşında ama henüz konuşmuyor .arkadaşım çok üzülüyorsarılık böyle bişeye sebeb olur mu ?başından geçen arkadaşlar varsa Bilgi verebilir mi ? Şimdiden teşekkürler
benim oglumda iki bucuk yasinda cok net cumle kuramiyor ama eger ki anne babaga gel git diyemiyorsa 3 yasina kadr ciddi bir sorun vardi zaten konusmak icin akici olmasi sart degil en azindam anne baba gel git demeai lazim sarilikla alalasi oldugunu hic sanmiyormMerhaba; konu buraya uygun mu bilmiyorum ,ama taşınmasın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?