herşey olabilir canım yumurta çatlamasında oluyor kist miyom polip olunca oluyor bunu gebeliğe bağlamamız ihtimallerden sadece bir tanesiKızlar dün gece birden sağ kasığıma alt karnıma doğru kramp girdi bıçak saplanması gibi 2 kere oldu çok sürmedi dahada olmadı acaba yerleşme mi gebelik mi oluyor inşallah
2 senedir evliyim çocuk istiyoruz ben doktora gittim hep kontrollere şükür temiz miyom falan yok bende de ilk kez başıma geldi böyle birşey çatlama dönemlerimde böyle kramp olmadı hiç ondan merak ettim ilk defa olunca yerleşmede kramp oluyormuş da omu acaba dedimherşey olabilir canım yumurta çatlamasında oluyor kist miyom polip olunca oluyor bunu gebeliğe bağlamamız ihtimallerden sadece bir tanesi
olanda var canım olmayan da var 1 kez hamıle kaldım onda olmamıştı mesela2 senedir evliyim çocuk istiyoruz ben doktora gittim hep kontrollere şükür temiz miyom falan yok bende de ilk kez başıma geldi böyle birşey çatlama dönemlerimde böyle kramp olmadı hiç ondan merak ettim ilk defa olunca yerleşmede kramp oluyormuş da omu acaba dedim
Anladım teşekkür ederim inşallah gebelik oluşuyordur :))olanda var canım olmayan da var 1 kez hamıle kaldım onda olmamıştı mesela
Adetim bir hafta önce bitti daha 3 hafta varadetinize ne kadar var?
Bir hafta önce bitti adetim 3 haftam var olmayaadetinize ne kadar var?
Yani gebelik ihtimali olabilir mi 2 kere yumurtlama nasıl oluyoryumurtlamada olabilir. adetiniz çok yeni bitmiş. ama bir belki de iki kere yumurtladınız biri döllenmiş olabilir. ben lekelenmeden 4 gün sonra kan verdim beta çıkmıştı.
iki yumurtalığımız var ya. biri önce yumurtlamış olup döllenmiştir. diğeride sonra yumurtlamış olup o da adetle atılmıştıöok
Çok teşekkür ederim ama yine ihtimal var demi yerleşmeiki yumurtalığımız var ya. biri önce yumurtlamış olup döllenmiştir. diğeride sonra yumurtlamış olup o da adetle atılmıştır
olabilir. yerleşme kanamasıysa eğer kanda beta yüksek çıkabilir. bir kan verin istersenizÇok teşekkür ederim ama yerleşme ihtimali var demi yime
Çok teşekkür ederim ama yine ihtimal var demi yerleşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?