Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar selam.. sorması zor bir soru benim için ama belki yaşayan biri vardır diye merak ediyorum. Dün ilişki sonrası ilk kez siyah bi akıntım oldu ve o rengi ilk kez görüyorum akıntı olarak. Adetim biteli de 6 gün oldu
Canm belki atilamayan kan pihtisi falandir bazen kalabiliyormus iceride oyle. Hemen telas yapma. Ama tabiki tedbirli olmakta fayda var bir daha gelirse bi görün dr a nolur nolmaz. İçin rahatlasin enazindan.
Canm belki atilamayan kan pihtisi falandir bazen kalabiliyormus iceride oyle. Hemen telas yapma. Ama tabiki tedbirli olmakta fayda var bir daha gelirse bi görün dr a nolur nolmaz. İçin rahatlasin enazindan.
Benim de bi ara oluyodu benzer bişey. Enfeksiyon varmış. AdetleriM de çok agriliydi.normal saniuodum o kadar ağrıyı. Sonra ilaç kullanınca akıntı da bitti. Agrim da dayanılacak boyuta indi
Benim de bi ara oluyodu benzer bişey. Enfeksiyon varmış. AdetleriM de çok agriliydi.normal saniuodum o kadar ağrıyı. Sonra ilaç kullanınca akıntı da bitti. Agrim da dayanılacak boyuta indi