Önemlii..yardim edin

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Sevgilimden üç gün önce ayrildim. Onu cok seviyorum , ölüyorum yapamiyorum onsuz. Ayrilma sebebim aslinda bi takim kuruntular. Benimle oynuyor sandim ortada bisey yok ama. Kizlar ikidebir mesaj atiyor ona o cvp vermiyorum diyor bende bi an inanmadim sinirlendim ve bitirdim. Ertesi gün özür dilemek icin facebooktan mesaj atmak istedigimde beni engelledigini gördüm neden ama anlamiyorum.sizce napim ariyim mi yoksa o bana doncek midir. Yüzyüze gorusemem uzaktayiz ve aramaya cekiniyorum ltfen önerilerinize ihtiyacim var :(

Merhaba, bence kizlar bana mesaj atıyor da ben cevap vermiyorum lafı yalan. Doğru düzgün bir adama kizlar durup dururken mesaj atmaz, senin sevgilinin de mutlaka bir payı vardır. Kaç yaşındasin bilmiyorum ama benim tecrübem bu tür erkekler uslanmaz, yol yakinken unutmaya bak, sonra çok daha çok üzülürsün. Ben sunu tecrübe ettirmiş, ailelerin onaylamadığı evlilikten hayır gelmiyor.

Bazı erkekler bayanlara karşı ilgisiz oldukça onların ilgisini çekiyor. Ve günümüzde yüzsüz bayan çooook . Onun için söyledıgının dogruolma ıhtımalı var ve karsındakı gururlu biriyse ona inanmamana kızmış olabılır . Bence sen ınanmasanda guvenmesende bı adım at içinde kalmasın telefonunu veya hattını iste bi kaç saatliğine yada 1 gunlugune. Ve bazı operatorlerde gorusulen konusulan numaralar gozukuyor ınternet sıtelerınde ordan onun cevp atıp atmadıgını çok rahat bulabılrsın dedıgım gıbı telefonunu sadece 1 gunlugune alman yeterli:)

Bazı erkekler bayanlara karşı ilgisiz oldukça onların ilgisini çekiyor. Ve günümüzde yüzsüz bayan çooook . Onun için söyledıgının dogruolma ıhtımalı var ve karsındakı gururlu biriyse ona inanmamana kızmış olabılır . Bence sen ınanmasanda guvenmesende bı adım at içinde kalmasın telefonunu veya hattını iste bi kaç saatliğine yada 1 gunlugune. Ve bazı operatorlerde gorusulen konusulan numaralar gozukuyor ınternet sıtelerınde ordan onun cevp atıp atmadıgını çok rahat bulabılrsın dedıgım gıbı telefonunu sadece 1 gunlugune alman yeterli:)

Aslinda iyi bi fikir ama maalesef 7 ay daha yurtdisindaym oyuzden olmaz. Ya bugünde faceden profiline baktim hemen 2 kizin abonesi olmuş. Galiba hakli ciktim yada acaba bilerek mi aci cektirmeye calisiyor cünkü adim gibi eminim ki dayanamayip onu ariyacagimi saniyordur ve umursamiyorum diye sinirleniyordur oyuzden bunu yapiyor olabilir.

Aslinda iyi bi fikir ama maalesef 7 ay daha yurtdisindaym oyuzden olmaz. Ya bugünde faceden profiline baktim hemen 2 kizin abonesi olmuş. Galiba hakli ciktim yada acaba bilerek mi aci cektirmeye calisiyor cünkü adim gibi eminim ki dayanamayip onu ariyacagimi saniyordur ve umursamiyorum diye sinirleniyordur oyuzden bunu yapiyor olabilir.

Boşver canım bittiğiyle kalsın.Boşa kuruntu yapmayız genelde biz kızlar ama hayırlısı yine de

Back
X