Onerdiginiz beyaz esya markalar..

mceycey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
17
0
86
Diğer
Kizlar bana yardimci olurmusunuz.. Evlilik hazirliklarim basladi ve beyaz esyalara bakiyorum ama hangi markalar iyidir bilemedim tavsiye ettiginiz bir marka varmi? Memnun kaldiginiz? paylasirsaniz sevinirim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Kizlar bana yardimci olurmusunuz.. Evlilik hazirliklarim basladi ve beyaz esyalara bakiyorum ama hangi markalar iyidir bilemedim tavsiye ettiginiz bir marka varmi? Memnun kaldiginiz? paylasirsaniz sevinirim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

benim buzdolabım sharp süper bişey 10 dkda soğutuyor ve içi geniş. çamaşır ve bulaşık makinemde siemens memnunum...zemuszemus

bosch yada arçelik canım kesinlkle.arkdaşın dedğin sharp da çok ii bir markadır fakat azcık tuzlu.bnde yeni evlendim tüm eşyalarım arçelik bir çamaşır makinem bosch ve çok memnunum.buzdolabım arçelik nofrost harika soğutuor.sebzelkteki yiyeceklerim 1 hafta kalıolar ve hiç bozulmuo.o sıfır drece bölmesinde 1 hafta boyunca yeşillklerim sararmadı bile.karar senin

Beyaz eşyada markadan çok özelliklerine bakmalısın örneğin arkadaş demiş buzdolabım nofrost die ama nofrost özelliği elektiriği çok harcıyor. Aldığın ürünü hor kullanmadıığın sürece problem yaşıycğını sanmıorum. Bazıları dio daha senesi dolmadan boyası döküldü dökülür eşyayı ıslak ıslak bırakırsan çamaşır makinasında kireç önleyici kullanmasan mesela o makinadan hayır gelir mi gelmez. Bu arada benimkiler de beko hepsi hemde şimdiden alıcağın eşyaları allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

Tek tavsiye: Kesinlikle Siemens alma. Mutfak eşyalarım Siemens. Buzdolabım aldığımdan beri yapmadığını bırakmadı. Teknik servis buzdolabıma kaynar su dokerek evime su bastırdı. Ve sonra müşteri hizmetlerinden arayıp, "Galoş giydiler mi" diye sordular. Türkiye Siemens ve teknik servisi REZALET. Allah onları bildiği gibi yapsın.

Annemlerin Arçelik herşeyi, memnunlar. Teknik serviste iyi. Ama galoş giymiyorlarmış. lülülülülülü

selam arkadaşlar model noları ile verirseniz daha iyi olur,bende boschtan BSG82480 Elektrikli süpürge ve wae20462 çamaşır mk aldım.henüz kullanmadım ama evimizde bu ikisi bosch ve çok memnunuz.

Buzdolabında Samsung, LG ve Sharp
Kalanlarda Bosch, Siemens veya Profilo bence en ideali. Çamaşırda Electrolux de çok iyi.

Profilo eskisi gibi kalitesiz değil, artık Bosch tarafından aynı fabrikada üretiliyor. Ucuz bütçeler için çok ideal, aynı fiyatta satılan Indesit, Regal ve Altus gibi markalara her anlamda beş çeker.

Ya da şöyle diyeyim kızlar

Buzdolabında Amerika ve Kore
Çamaşır ve bulaşıkta Alman
Pişirici ürünlerde de ıtalyan bence en iyisi.

Arçelik'e kimse kaliteli demesin, iyi ürünleri var ama onlar hep ithal modelleri. Mesela 8144BJ çamaşır makinesi modelini LG üretiyor, süper bir makina. Üzerinde Arçelik yazıyor ama Kore malı. Arçelik'in bu tarz modellerini yakalarsanız süper, ama gerisi fiyasko benden uyarması. Vestel'e hiç girmeyelim :)

Ariston'un fırınları çok iyidir. Ama gerisinde en kötü markadır kesinlikle bulaşma derim.

Allah bol huzur ve sağlık nasip etsin. Bir de satıcıların lafına hiç inanma, yetkili servislerden ve internetten bilgi alanı öneririm. Satıcının stoklarında satamadığı ne varsa ne kral eşya odur :)

biz beyaz eşyalarımızı 2 sene önce yeniledik hepsi bosch , k şükür şimdilik şikayetimiz yok yerimseniben
şimdiden hayırlı olsun canım sağlıklı mutlulukla kullanın eşyalarnızı opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Maddi imkanin varsa,

1. MIELE

alternatif olarak´ta

2. BOSCH..!
a.s.
Gerisi hikaye..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…