Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pudra, Fondöten, Kapatıcılarönerdiğiniz gözaltı kapatıcısı var mı? stick şeklinde olanlardan..
kızlar meraba
bana bi kapatıcı önerebilir misiniz daha önce watsonsdan aldığım rimmel marka stick kapatıcı kullandım memnundum ama daha iyisi varsa süper olur.. önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ettim
Ben golden rose avon ve pastelinkini kullandım içlerinde en memnun kaldığım kesinlikle pastel magic touch oldu..
pata krem tarzı bi kapatıcı elinle krem sürer gibi sürüyorsun altındada aydınlatıcı farı bulunuyo bence çok kullanışlı ve fiyatıda uygun tavsiye ederim cnm..
neden özellikle stick aradığınızı anlamadım ama illa ki stick olacaksa pastel. yok mükemmel olsun doğal olsun diyorsanız maybelline affinitone'ı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum süper.