B bjklikiz Guru Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2008 Mesajlar 145 Emoji Skoru 1 Puanlar 296 Yer Ankara 18 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bjklikiz #1 selamlar, odamdaki kalorifer borusu çok çirkin gözüküyor.. napsam, netsem bilmiyorum. Renkli kallın iplerle sarmayı düşünüyorum, değişik bir hava katar gibi ama başka fikri olan var mı?
selamlar, odamdaki kalorifer borusu çok çirkin gözüküyor.. napsam, netsem bilmiyorum. Renkli kallın iplerle sarmayı düşünüyorum, değişik bir hava katar gibi ama başka fikri olan var mı?
E Esra1 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Nisan 2012 Mesajlar 1.719 Emoji Skoru 7 Puanlar 0 Yer - Yurtdışı 18 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bjklikiz #2 Yapay papatyalarla sarabilirmisin.Yapma cicek satan her yerde bulmaniz mumkun.Cok guzel gozukuyor.Ben yatak odama yapmistim.
Yapay papatyalarla sarabilirmisin.Yapma cicek satan her yerde bulmaniz mumkun.Cok guzel gozukuyor.Ben yatak odama yapmistim.
B bjklikiz Guru Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2008 Mesajlar 145 Emoji Skoru 1 Puanlar 296 Yer Ankara 18 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bjklikiz #3 teşekkür ederim:) çok güzel bir fikir:) Akıl akıldan üstün işte:) Son düzenleme: 18 Mayıs 2012
E Esra1 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Nisan 2012 Mesajlar 1.719 Emoji Skoru 7 Puanlar 0 Yer - Yurtdışı 18 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bjklikiz #4 bjklıkız .!.: teşekkür ederim:) çok güzel bir fikir:) Akıl akıldan üstün işte:) Genişletmek için tıkla... Rica ederim.Ben de bir dergide gormustum cok begenmistim :)
bjklıkız .!.: teşekkür ederim:) çok güzel bir fikir:) Akıl akıldan üstün işte:) Genişletmek için tıkla... Rica ederim.Ben de bir dergide gormustum cok begenmistim :)
elian ~~2oğlan1kız annesi~~ Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2008 Mesajlar 545 Emoji Skoru 12 Puanlar 118 Yaş 40 Yer Ankara 19 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bjklikiz #5 alimünyum folyo ile de mutfakta falan kullanıyorum ben gerçi oturdugun odada nasıl durur bilmem