mrb ben aranızda yeniyim.ben biriyle görüşüyodum ciddi düşünüyoduk ama olmadı benm onu kıskanmamı bahane edip soğudum dedi ayrıldı.8 ay geçti unutamadım ama unutmaya çalışıyorum.bizim evn yakınında bi otel var kendisi normalde ilçede ama işi olnca merkeze geliyor ve bzim evn hemn yanındaki otelde kalıyo neden yapıyo bunu anlamıyorum canımı yakmak için mi bilmiyorum. şimdi biriyle görüşüyorum sevmeyede başladım birbirimizi tanımak adına arkadaşça görüşüyoruz yani..tabi görşmek denebilirse ..görüştüğüm insan birbirimizden sıkılmayalım diye konuşmalarımızı çok kısıtlı tutuyo o başka şehrde zaten telden görüşüyoruz ..öyleki 3 gnde bir 3-4 dk falan görüşüyoruz.istemiyosan görşmeyelim dedm ama o ısrarla kendiliğinden bşyler olsun diyor ama ben yanlız çok sıkılıyorum bu bi kaç gnlk bi süreç değil hep böyle artık dayanamıyorum.böyle konşmak istemeynce çok mmoralim bozuluyo aslında çok iyi bi insan diğer erkekler gibi değil yani düzgün inançlı mantıklı biri ama ben çok sıkıldım ayrıca yaşda geçiyo artık onunla aynı yaşlardayız. istemeye falan geliyorlar başka yerlerden ama ben görücü usulü istemiyorum ayrıca ısınamıyorumda kimseye artık bi karar vermem lazım.bu konuyu çok büyüttüm içimde bunalım dercesine getrdm ..kimseyede anlatamıyorum bunu lütfen iyi kötü düşüncelerinizi bekliyorum bana bi akıl verin nolur...