öneri verirmisiniz ne yapmalıyım

cindy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
17
0
36
Bayburt
mrb ben aranızda yeniyim.ben biriyle görüşüyodum ciddi düşünüyoduk ama olmadı benm onu kıskanmamı bahane edip soğudum dedi ayrıldı.8 ay geçti unutamadım ama unutmaya çalışıyorum.bizim evn yakınında bi otel var kendisi normalde ilçede ama işi olnca merkeze geliyor ve bzim evn hemn yanındaki otelde kalıyo neden yapıyo bunu anlamıyorum canımı yakmak için mi bilmiyorum. şimdi biriyle görüşüyorum sevmeyede başladım birbirimizi tanımak adına arkadaşça görüşüyoruz yani..tabi görşmek denebilirse ..görüştüğüm insan birbirimizden sıkılmayalım diye konuşmalarımızı çok kısıtlı tutuyo o başka şehrde zaten telden görüşüyoruz ..öyleki 3 gnde bir 3-4 dk falan görüşüyoruz.istemiyosan görşmeyelim dedm ama o ısrarla kendiliğinden bşyler olsun diyor ama ben yanlız çok sıkılıyorum bu bi kaç gnlk bi süreç değil hep böyle artık dayanamıyorum.böyle konşmak istemeynce çok mmoralim bozuluyo aslında çok iyi bi insan diğer erkekler gibi değil yani düzgün inançlı mantıklı biri ama ben çok sıkıldım ayrıca yaşda geçiyo artık onunla aynı yaşlardayız. istemeye falan geliyorlar başka yerlerden ama ben görücü usulü istemiyorum ayrıca ısınamıyorumda kimseye artık bi karar vermem lazım.bu konuyu çok büyüttüm içimde bunalım dercesine getrdm ..kimseyede anlatamıyorum bunu lütfen iyi kötü düşüncelerinizi bekliyorum bana bi akıl verin nolur...

mrb ben aranızda yeniyim.ben biriyle görüşüyodum ciddi düşünüyoduk ama olmadı benm onu kıskanmamı bahane edip soğudum dedi ayrıldı.8 ay geçti unutamadım ama unutmaya çalışıyorum.bizim evn yakınında bi otel var kendisi normalde ilçede ama işi olnca merkeze geliyor ve bzim evn hemn yanındaki otelde kalıyo neden yapıyo bunu anlamıyorum canımı yakmak için mi bilmiyorum. şimdi biriyle görüşüyorum sevmeyede başladım birbirimizi tanımak adına arkadaşça görüşüyoruz yani...

Yeni biriyle görüşüyorsanız eskiden görüştüğünüz kişinin neyi neden yaptığı sizi ilgilendirmemeli... İlgilenmenizin sebebi 8 ay geçtiği ve hala unutamamış olmanıza rağmen başkasıyla diyalog kurmanız ve bu da sağlıklı değil...

öyleki 3 gnde bir 3-4 dk falan görüşüyoruz.istemiyosan görşmeyelim dedm ama o ısrarla kendiliğinden bşyler olsun diyor ama ben yanlız çok sıkılıyorum bu bi kaç gnlk bi süreç değil hep böyle artık dayanamıyorum.böyle konşmak istemeynce çok mmoralim bozuluyo aslında çok iyi bi insan diğer erkekler gibi değil yani düzgün inançlı mantıklı biri

Başka şehirde, sadece telefonla, 3 günde bir 3-4 dakika konuştuğunuz birinin diğer erkekler gibi değil, düzgün, inançlı, mantıklı olduğunu nereden biliyorsunuz? Bana da tam tersini düşündürdü sanki onu fazla rahatsız etmenizi istemiyor, başka meşguliyetleri var gibi...

"Yaş da geçiyor artık" demenize bakılırsa evlenecek birini bulmanız gerektiğini düşündüğünüz için bu kişinin doğru insan olduğuna inanmak istiyorsunuz ama kulağa pek de mantıklı gelmiyor. İlla ki evlenmek niyetindeyseniz görücü usulüne sıcak bakmıyormuşsunuz ama bu, farklı şehirdeki adayınızla uzun aralıklarla kısa kısa görüşmekten daha sağlıklıdır... Acele etmeyin ve içinize sinmeyen hiç bir durumun içinde yer almayın derim ben, yaşadığınız durum ilişki değil...

gülçicek
evet haklısın benim onu bitirmem çok zor oldu ama bitirdim gerçekten.benm için geldiğini düşünmüyorum aslında belki temiz düzgün bi yer old için geliyodur otele ama bi sürü otel var başka yere gidebilir.bilemiyorum ama kapının önünde arabayı görünce tanıyorum ister istemez aklıma geliyo..ama aklımda tamammen bitrdim bana dönsede farketmez ben onla bi daha başlayamam..
diğeri içinse gerçekten hoşlanıyorum.arkadaşız zaten.iyi biri old. düşünüyorum ama belli olmaz tabi sizin düşündüğünüz gibi başka meşguliyetleri de olabilir bunu bende düşündüm.ama ben çalışıyorum ve bayan arkadaşlarım başka şehrlere gittiler ünide erkek ark var onlarda görşmek istmiyorum hepsinin sevgilisi yada nişanlısı var zaten olmuyo.iştekiler desen hepsi evli benden büyük o yüzden de çok sıkılıyorum her şey sevgili demek değil elbette konuşma arkadaşlık etme ihtiyacı hissediyosun.
görücü usulüyse bşy hissedemiyorum kendimi tanıyorum yapamam yürütemem..yorumun için çok tşk ederim

Yeni görüştüğünüz kişi var mı yok mu belli değil,zaten uzaktasınız ve üç günde bir mi görüşüyorsunuz :53::53::53::53: ve bu soğumamak için öyle mi,nasıl ısınıyorsunuz ki böyle soğuyacaksınız..ikisinden de fayda yok bence..

evet aynen öyle ilki bnm için yok zaten ama diğerine de bi türlü anlatamadım tamam sen nasıl istiyorsan öyle olsun diyor sonra yine aynı düzen..benden önce biriyle çıkıyormuş onla çok görüşüyolarmış sıkılmış aynı şey olsun istemiyorum diyor birde arkadaşız yani başlayınca aklımızda soru işareti kalmadan geri dönmemek düşüncesiyle başlayalım diyor ama ben de sizin gibi düşünüyorum bi ara acaba ben mi yanlş düşünüyorum dedim

Siz arkadaş mısınız yani,nasıl bir düşünce yapısı,bence kendisi çok sıkıcı..

Son düzenleme:
bnce öyle 3 gnde 4 dk knuşmakla sogunmaz dıye birşy olmz hatta konuşamazsan duramazsın bn anlamadım o mantığı tam olarak :S ( bde bşey sorucam ya bu konu açmayı nerden yapıyosunuz acaba bn yeni üye oldumda bulamıyorum bi tüürlüüüü :s b anltrmsnz )

soğumamak için 3 günde bir 4 dakika konuşmak ne saçma!!!! bence ikisindende umudu kesin sadece size yakın bir otelde kalması hiçbirşeyin belirtisi olamaz aklı hala sizde olsa niye sadece otelde kalmakla yetinsin arar konuşur birşeyler yapar. diğeride kendini fazla ağırdan satıyor galiba o bitirmeden siz bitirin bence

yorumlarınız için çok tşk ederim bende öyle yapıcam her şekilde yanlızım nasıl olsa .. ama çok mutsuuzm şaşırdım kaldım neden hep böyle oluyo:(

o kadar acı çekiyorum ki sanki canım daha fazla nasıl yanar diye kendimle oynuyorum .bu acı nasıl bitecek.bugün onunla ilk tanıştığımızda oturduğumuz yerden arabayla geçerken dalmışım kaza yaptım büyük bşy olmadı Allahtan

aşk acısı çekmek çok güzel birşey ya...o an hoş olmuyor ama o duygu yoğunluğu da elde edince pek kalmıyor...sonuç olarak ben de senin şuanki durumunda ikisinden de hayır gelmiceğini düşünenlerdenim...

biliyorum hayır beklemiyorum zaten kimsenin sadaka sevgisine de ihtiyacım yok sevilmediğim biriyle beraber olmaktansa yalnız olmayı tercih ederim.ilkine çok başka bşy var içimde onu tarif edemiyorum acı verdiğini hissediyorum sadece öyle bi acıki...

Allah ım bu nasıl bi dert..dünyaya hiç gelmeseydim keşke hayat ne kadar zormuş insanlarla anlaşmak ne kadar zor...ne içinden çıkabiliyorum ne de yokmş sayabiliyorum..her şeyi deneye yanıla öğrendim hayatta hemde herşeyi her yanlş benliğimden bir şey götürdü..şimdiden tükendim ben ne hayatı çözebildim ne insanları ne de kendimi...

bitti nihayet meğer ailesi olumlu bakmıyormuş ne seni ne kendimi üzücem dedi olmayacak bşy fln dedi tamm dedim daha iyi birini bulursun umarım seni silicem dedim.ben seni silmicem sen istediğini yap dedi bana ve bitti..böyle bi saçmalık olurmu yaa:(

ah be güzelim seni haketmeyen insanlar yüzünden güzel canını sıkma ne olur. hiç değmiyorlar, değmeyecek insanlara değer verdikçe de biz bunalıyoruz malesef. hepsi geçiyor insan geçecek. seni gerçekten seven varlığıyla mutlu eden, seni görmek için 1,2 dk bile olsa koşup gelecek bir insan bulursun inşallah. gerçek sevgi böyle bişi. sesini duymadan haber almadan durulmayan bişi. sıkma tatlı canını.

hiç bu kadar daralmamıştım hayattan usanmamıştım ilk defa ölmeyi istiyorum bunun için dua ediyorum..

Siz ilk önce 8 aydır unutmaya çalıştığınız adamı unutun. Sağlıklı bir ilişkiniz olamaz. Boşuna çabalamayın. Ama unutamıyorum başka erkekle görüşmekle unutmaya çalışıyorum diyorsanız bilemicem ama unutun diğerini...

bitti nihayet meğer ailesi olumlu bakmıyormuş ne seni ne kendimi üzücem dedi olmayacak bşy fln dedi tamm dedim daha iyi birini bulursun umarım seni silicem dedim.ben seni silmicem sen istediğini yap dedi bana ve bitti..böyle bi saçmalık olurmu yaa:(
Ailesi olumlu mu bakıyormuş?
Daha sevgiliyken seninle sık görüşerek birbiriimizi sıkmayalım diyip 2-3 günde bir telefonla konuşan adamın aklından zerre kadar evlilik düşüncesi geçmemiştir canım.
Canı isteyecekte arayacak işte ya da cepte tutmaya çalıştı diyelim.
Bitirmekle iyi yapmışsın.
Hayatında birinin olmamasına ve evlilik düşüncesine fazla takılma bir müddet bence.

bilmiyorum kendime güvenimi kaybettim yaptığım hiç bşye kendimi veremiyorum..tek yaptığım ağlamak.

Anladigim kadariyla inancli birisin.
Inancli bir insan kendisini baska bir insan icin öldürmek istemez, bu cok büyük bir günahtir.
Neyse konunu pek anlamadim ama sana sadece üzüldüm, böyle erkek meraklisi kizlarin sanki hayatda baska isleri hiicc yok.
Ailenle güzel zaman gecir, hayat cok güzel meslegine, okuluna yönel, dogru insan seni bulacaktir emin ol.
Ama zoraki yapma ne olursun, cünkü yoksa herkes böyle kacar....bence bu sana güzel bir tecrübe oldu, basarili insanlar her zaman daha cekicidir :34:

Back
X