öneri verirmisiniz ne yapmalıyım

yeni çevreler edin yeni aşklar yaşa eminim senin içinde uygun birileri vardır bekle acele etme bnce :)

vazgeçtiğin topraklar senindir..boşver giden gitsin...kimse vazgeçilmez değildir..benim de bugüne kadar çok görüşmem oldu..birsonuç alamadım ama şuna inanıyorum:o insanı rabbim benim karşıma çıkaracak birgün..evliliği takıntı haline getirince olmuyor:(

olivia konuşmalarına dikkat et lütfen erkek meraklısıda ne demek..ben bi tek kişiyi sevdim onu unutamıyorum sadece son olanla da denedim sadece olabilr mi diye sevmek istedim sevmeyede başlamıştım ama olmadı.insanları tanımadan yargılama bence asıl bu çok çirkin bi özellik ..benm kimseyi bşye zorladığım yok sevdiğim insana bitsin diyen benm ..bu nasıl bşy anlaman mümkün değil senin sanıyorum.insanlar hayatta bnm başıma gelmez denilen şeyleri yaşıyorlar.sen bunları umarım yaşamazsın hayatın ellerinin arasından kayıp gitmez..

Canim, olivia kotu bir sey demek istemediginden eminim. Ya ne olur, kadinlar tek olduklari zaman da mutlu olabilse.... ilaki biri sevginize karsilik vericek, ya da pesinizde olucak. Ben evliyim, ve hala benim mutlulugum kocamdan kaynaklanan bir sey degil. Beni uzdugu zamanlar oluyor olmasina, ama ben kendimi mutlu etmeye biliyorum, onsuz da hayat guzel. Unutamadigim seyler var, ama onlari dusunmek yerine, guzel seyler yapmaya calisiyorum. Mutlu bir kadinin etrafinda her kes olmak ister, ama bunalmis birinin etrafinda biri olmaz.Nasil olmaz, paylastigin arkadaslarin var dir belki,senin durumunu anlayan, senin icin uzulen,yardim etmek isteyem. Ama bir sey unutmamak lazim bu hayatta. Kendi hayatimizin sorunlusu sadece biz iz hanimlar. Kendi duygularimizin, soylediklerimizin, yaptiklarimizin sorunlusu yine biz.

cnm seni sanırım anladım:)
bana kalırsa sen ikisini de salla ikisinden de ne köy olur ne kasaba
alnında yazan kimse seni bulacaktır yaş geçiyor diyerek ani kararlar
verme sonunda üzülen sen olursun
farklı çevreler edin kendine emin eski ilişkini de bu 3 günde 4 dk konuştuğun saçma
ilişkini de unutturacak yenibi insanla karşılacaksındır :6:

tşkr edrm venustus ve lionessa...beni anlamanıza sevndim burda kimseden bşy beklemiyorum sadece bunları çevremde kimseye anlatamadım anlatmak istedim belki ben yanlş düşünüyorum diye olabilir yanlş düşünebilirim ama o çok çirkin bi kelime bu bnm üslubum değil bu yüzden kırıldım...biliyorumki şu an depresyondayım ..hadi mutlu olcam ben diyince olmuyor işte bi kaç günlük bi süreç değil bu çıkamıyosun içinden ..yinede yorumlarınıza tşr edrm

tşkr edrm venustus ve lionessa...beni anlamanıza sevndim burda kimseden bşy beklemiyorum sadece bunları çevremde kimseye anlatamadım anlatmak istedim belki ben yanlş düşünüyorum diye olabilir yanlş düşünebilirim ama o çok çirkin bi kelime bu bnm üslubum değil bu yüzden kırıldım...biliyorumki şu an depresyondayım ..hadi mutlu olcam ben diyince olmuyor işte bi kaç günlük bi süreç değil bu çıkamıyosun içinden ..yinede yorumlarınıza tşr edrm

Anlat kiz, burda anlat butun hisetiklerini.Rahatliyacaksan hatta kotu seyler soyle, icinden gelenleri,seni uzenleri cikar,yaz bir yere. Konusamiyorsan, mektup gibi yaz, butun duygularini, butun soylemek istediklerini yaz, icinde kalmasin, yak sonra mektubu, butun o duygular,sinir ve depresyon yansin onunla birlikte...

Karsimda ölmeyi istiyorum diyen bir genc bayana, yani sana, bu kadar kafana takma, önemseme, hayatta baska önemli seylerde var demek istedim.
Erkekler icin ölmeyi düsünene erkek meraklisi demek ne kadar yanlis bu tartisilir, ama hic bir zaman bir erkek icin ölünmez, onlardan önce insanin hayatinda baska seylerde olmali ve o seylerde en az bir erkek kadar önemli olmali.
Seni tanimiyorum ama yazdiklarina bakilirsa sirf hayat erkekler üzerine kurulmus gibi. Yapma böyle, sen böyle yapdikca hep kalbin kirilacak.

saol lionessa ..gerçekten düşünceli insanlar hala varmış..

Ne demek canim benim, bunlari yasamadim diyen, yalan soylemis olur bence. Hayatin icinden bunlar... her kez sever, her kez uzulur, mutsuz,asik olur,sever, sinirlenir, kirilir, incitir, senin de bunlari yasamaya, hisetmeye hakkin var.

olivia ben senin yaptığın gibi yapmıyorum belki ben de sırf yazılanlara baksam öyle düşünürdüm ama hiç bi zamn kesn olarak sen böylesn diyemem düşünsem bile karşımdakini kırmak istemem ..neden bu kadar önyargılıyız ..ben gerek öğrencilik olsun gerek iş hayatım olsun erkeklerin arasındayım zaten öyle biri olsam şu an yanlız olmazdım

ayrı sehırler de olup da 3 gun de bır 3-4 dakıka arayla konusuyorsunuz
sebep ıse ; bırbırınızden sıkılmamak ıcın .
pekı ,3-4 dakıka konustugun adamın ıyı huylu ıyı nıyetlı oldugunu nasıl anladınız?
3-4 dakıka nedır kı "alo -merhaba -nasılsın" muhabbetının dısına cıkmaz .
o adam da emın ol ;bırbırınızden sıkılmamak ıcın kısa konusmayı tercıh etmıyordur .
ayrı sehırler olunca malum fatura da ona gore ısler:ssz:
adam pıntı ,dogru duzgun muhabbetınız bıle yok .ıyı huylu kotu huylu olup olmadıgını da
ayrı sehırler de olunca da anlayamazsın .bence kendıne haksızlık etme .
ve boyle bır ılıskıye kendını zorakı alıstırma .
"yasım gecıyor" da ne demek ?
boyle dusuncelerı kafandan sök at.
hıc kımse senden degerlı degıldır .
Rabbım herkesın kısmetını vermısdır .
bır yerler de kısmetın senı beklıyordur sen merak etme .
gec olsun da canım guc olmasın .

Son düzenleme:
Profilinde Mühendis yaziyor.
Ne mutlu iste, meslegin var, sagliklisin, ailen var.....daha ne olsun?
Herkes ama herkes bir yerlere geldiginde öyle kolay gelmiyor, okumak olsun, calismak olsun ve ask olsun. Sana simdi kendi hayatimi anlatsam roman olur. Hayat yanilma ve ögrenme dönemidir, herkes aci ceker ve bir gün ama bir gün gercekten seni seven birisi karsina cikar.
Hayret ettigim hem inanclisin ama kadere inancin yok. Hersey kismet isidir birazda.
Zorlamayla olmaz, kimbilir hangi olaya hayirli gelecektir ve sende iyiki ötekiler olmamis ve ben simdiki sevdigimle beraberim diyeceksin belki.

Ölmek istiyorum dedigi zaman birisi, iste o zaman hayretler icierinsde kaliyorum, cünkü hayat erkeklerden ibaret degil.
Daha Allah nasip etsin Insallah 50 sene kocanla yasarsin, ama bu güzelim bekarlik günlerin eline bir daha gecmeyecek.
Su an annen ve baban saglar, kardeslerin vardir onlarla güzel bir hayati paylas ilk önce.
Kendi hayatinda mutlu olmayi ögren önce, sonra evlenirsin....
Ben seni evlenmeye tam hazir görmedim, biraz daha olgun düsüncelerle bir evlilik kurulur.
Hayati tani, calis, ugras, evlilikde hersey gibi basarili olmak istiyorsan cok emek istiyor, yani dizilerdeki gibi degil gercek hayat. Ilk önce ailenle mutlu olmayi ögren onlara hayirli evlat olun sonra evlenmeyi düsünün.
Hadi bakalim bu kadar pozitif laflarldan sonra ne demek istedigimizi anlamissindir.....sakin bir daha ölmek istiyorum kelimesini kullanma hatta hic düsünme.
Yok bunaldim, yok SIKILKDIM, niyeymis canim? Hayata gözlerini dört ac, hayati doya doya yasamasina bak, evlilik her zaman olur.
Tatillere cik, arkadaslarinla gez toz, evlilik o kadar cok özenilecek hatta onun icin ölünecek birsey degil.
Gözüzünüzde büyütmeyin bu kadar.
Ha birde gec yasinda yapilan eviliklerde her iki tarfda daha cok mutlu oluyor....cünkü hayatlarindan daha memnunlar gencliklerini yasadiklari icin...

olivia anlattıklarını bende düşünüyorum hep şükrediyorum herşeyden önemlisi sağlıklı bi insanım bu bile yeter böyle düşünüyorum zaten...neyse benle aynı şeyleri yaşayan bi insan bi tek beni anlar başklarının anlaması mümkün değil yinede bi sürü şey yazmışsın olumlu olduğu için değil yazmaya değer gördüğün için tşkr ederim..

bi aydır gizli no arıyor sesimi dinliyo..eski erkek arkadaşım olabilirmi acaba onu çok özlüyorum ilk ayrıldığımızdada özelden aramıştı nerden o olduğunu biliyorsun diyeceksiniz oydu arayan çnkü o zamn nomu yeni değişmiştim ondan ve ailemden başkası bilmiyodu ..çok merak ediyorum delirmek üzereym ondan başkasıyla olamıyorum.o olup olmadığını nasıl anlarım

mrb okuyan herkese ..buraya yaşadığım acıyı yazmıştım.bütün hayatım boyunca yaşadığım en ağır şeydi belki bi kaza geçirsem bi uzvumu kaybetsem bu kadar üzülebilirdim..hala daha düşününce canım yanıyo ama yaşadığım acı aklıma geliyo neler yaşadım.o aklıma gelmiyo artık.şu an yeni bi ilşkim var yorum yapmak için erken belki ama bana değer verdiğini hissediyorum ve ben de onunla olabilir diyorum kendimi uzun bir aradan sonra ilk kez mutlu hissediyorum.nefes aldığımı acıktığımı hissediyorum.kaybolan bütün dengemi yeniden kazanmaya hayatımı düzene koymaya çalışıyorum..Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın ..herkes çok mutlu olsun istiyorum...

Back
X