Profilinde Mühendis yaziyor.
Ne mutlu iste, meslegin var, sagliklisin, ailen var.....daha ne olsun?
Herkes ama herkes bir yerlere geldiginde öyle kolay gelmiyor, okumak olsun, calismak olsun ve ask olsun. Sana simdi kendi hayatimi anlatsam roman olur. Hayat yanilma ve ögrenme dönemidir, herkes aci ceker ve bir gün ama bir gün gercekten seni seven birisi karsina cikar.
Hayret ettigim hem inanclisin ama kadere inancin yok. Hersey kismet isidir birazda.
Zorlamayla olmaz, kimbilir hangi olaya hayirli gelecektir ve sende iyiki ötekiler olmamis ve ben simdiki sevdigimle beraberim diyeceksin belki.
Ölmek istiyorum dedigi zaman birisi, iste o zaman hayretler icierinsde kaliyorum, cünkü hayat erkeklerden ibaret degil.
Daha Allah nasip etsin Insallah 50 sene kocanla yasarsin, ama bu güzelim bekarlik günlerin eline bir daha gecmeyecek.
Su an annen ve baban saglar, kardeslerin vardir onlarla güzel bir hayati paylas ilk önce.
Kendi hayatinda mutlu olmayi ögren önce, sonra evlenirsin....
Ben seni evlenmeye tam hazir görmedim, biraz daha olgun düsüncelerle bir evlilik kurulur.
Hayati tani, calis, ugras, evlilikde hersey gibi basarili olmak istiyorsan cok emek istiyor, yani dizilerdeki gibi degil gercek hayat. Ilk önce ailenle mutlu olmayi ögren onlara hayirli evlat olun sonra evlenmeyi düsünün.
Hadi bakalim bu kadar pozitif laflarldan sonra ne demek istedigimizi anlamissindir.....sakin bir daha ölmek istiyorum kelimesini kullanma hatta hic düsünme.
Yok bunaldim, yok SIKILKDIM, niyeymis canim? Hayata gözlerini dört ac, hayati doya doya yasamasina bak, evlilik her zaman olur.
Tatillere cik, arkadaslarinla gez toz, evlilik o kadar cok özenilecek hatta onun icin ölünecek birsey degil.
Gözüzünüzde büyütmeyin bu kadar.
Ha birde gec yasinda yapilan eviliklerde her iki tarfda daha cok mutlu oluyor....cünkü hayatlarindan daha memnunlar gencliklerini yasadiklari icin...