Teşekkür ederim :) peki bazı blenderlar da üst kısmı platik işlev yapan kısmı metal oluyo onlar nasıl ? ve blenderı çok aparatlı mı alayım yoksa blender mikser ayrı ayrı mı olmalı :)Cnm blenderın uç kısmının tamamının metal olmasına dikkat et plastik olunca sıcak çorbaya soktugunda çatlıyor kırılıyor marka tefal kullanıyorum cok memnunum..
Elekt. Süpürgesi sulu arnica kullanıyorum ama zor her süpürmede suyunu dökmek parçalarını yıkamak,buyüzden bence toz kovalı seç..
Bence rondo alma benim var hiç kullanmadım soğan atsan suyu cıkıyor yemek acı oluyor vs. ama tupper'dan büyük boy doğrayıcı ipli şef al mükemmel birşey soğan doğraması falan..
Ütüde kazanlı alma cok zor ısınıyor acil ütü yapmak istesen cok bekliyosun, tefal ütü kullanıyorum memnunum ama başka markalardada gzl ütüler var biliyorum..
Yani bilemedim ama mutfak çok karanlık olmasın diye beyaz alınabilir. ama ben siyah tercih ederdim :)bana da bi el atin :) bordo mutfaga hangi renk elektrikli alet almaliyim
Üstünün plastik olması fark etmez çorbaya girecek kısmının metal olması daha önemli ben hem blender hem mikser olanı kullanmadım fakat kv. Kullanıyor markası king onunkinin ama cok memnun dgl. Ben blenderı ayrı mikseri ayrı kullanıyorum memnunum ikisindendeTeşekkür ederim :) peki bazı blenderlar da üst kısmı platik işlev yapan kısmı metal oluyo onlar nasıl ? ve blenderı çok aparatlı mı alayım yoksa blender mikser ayrı ayrı mı olmalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?