Elektrikli Mutfak Aletleri oneri, yardim hersey >(

thegkscr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
257
62
53
İstanbul
arkadaslar merhaba, kasimda allah kismet ederse dugunum olacak . ancak ben henuz elektrikli hic bir aleti almadim. ne utu ne supurge ne blender bilmem ne :110: bana oneride bulunur musunuz. hangi markanin hangi modelini almaliyim. mesela blender da neye dikkat etmeliyim hangi markayi almaliyim. mutfak sefleri oluyor ya buyuk cirpma yogurma falan yapiyor, kitchenaid gibi markalari var. onlardan almayi dusunuyorum sizce gereksiz mi? bi fikir verirseniz cok makbule gecer, cunku eski sayfalara baktim konulara ama tarihler cok eskiye gidince de yardimci olmuyor sonucta yeni modellercikiyor

Cnm blenderın uç kısmının tamamının metal olmasına dikkat et plastik olunca sıcak çorbaya soktugunda çatlıyor kırılıyor marka tefal kullanıyorum cok memnunum..

Elekt. Süpürgesi sulu arnica kullanıyorum ama zor her süpürmede suyunu dökmek parçalarını yıkamak,buyüzden bence toz kovalı seç..

Bence rondo alma benim var hiç kullanmadım soğan atsan suyu cıkıyor yemek acı oluyor vs. ama tupper'dan büyük boy doğrayıcı ipli şef al mükemmel birşey soğan doğraması falan..

Ütüde kazanlı alma cok zor ısınıyor acil ütü yapmak istesen cok bekliyosun, tefal ütü kullanıyorum memnunum ama başka markalardada gzl ütüler var biliyorum..

Cnm blenderın uç kısmının tamamının metal olmasına dikkat et plastik olunca sıcak çorbaya soktugunda çatlıyor kırılıyor marka tefal kullanıyorum cok memnunum..

Elekt. Süpürgesi sulu arnica kullanıyorum ama zor her süpürmede suyunu dökmek parçalarını yıkamak,buyüzden bence toz kovalı seç..

Bence rondo alma benim var hiç kullanmadım soğan atsan suyu cıkıyor yemek acı oluyor vs. ama tupper'dan büyük boy doğrayıcı ipli şef al mükemmel birşey soğan doğraması falan..

Ütüde kazanlı alma cok zor ısınıyor acil ütü yapmak istesen cok bekliyosun, tefal ütü kullanıyorum memnunum ama başka markalardada gzl ütüler var biliyorum..
Teşekkür ederim :) peki bazı blenderlar da üst kısmı platik işlev yapan kısmı metal oluyo onlar nasıl ? ve blenderı çok aparatlı mı alayım yoksa blender mikser ayrı ayrı mı olmalı :)

Teşekkür ederim :) peki bazı blenderlar da üst kısmı platik işlev yapan kısmı metal oluyo onlar nasıl ? ve blenderı çok aparatlı mı alayım yoksa blender mikser ayrı ayrı mı olmalı :)
Üstünün plastik olması fark etmez çorbaya girecek kısmının metal olması daha önemli ben hem blender hem mikser olanı kullanmadım fakat kv. Kullanıyor markası king onunkinin ama cok memnun dgl. Ben blenderı ayrı mikseri ayrı kullanıyorum memnunum ikisindende
Screenshot_20160523-120837.webp
Screenshot_20160523-115951.webp

Back
X