Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben resim göremedim canımEki Görüntüle 1263339 Kızlaaar acil önerilere ihtiyacım var yüzüm gördüğünüz gibi yuvarlak ve alnım geniş saçlarım şimdi bu fotodakinden biraz daha uzun. Çok ince telli ve çook dökülüyor. saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum çok kısa olmucak şekilde çünkü kısayken zor şekil alıyor. saçlarım dalgalı uzadıkca zayıflıyor ve dalgası çirkinleşiyor. Nasıl kestirmeliyim ki rahat kullanabileyim ve yüzümü uzun göstersin? (katlı katsız düz oval....) dipnot: perçem ve kahkül çok düşünmüyorum. ama fikrim değişebilir ☺
pardon alıntı yapınca resim geldi canım ben düz kesimden yanayım yüzüne çok yakışır :)Eki Görüntüle 1263339 Kızlaaar acil önerilere ihtiyacım var yüzüm gördüğünüz gibi yuvarlak ve alnım geniş saçlarım şimdi bu fotodakinden biraz daha uzun. Çok ince telli ve çook dökülüyor. saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum çok kısa olmucak şekilde çünkü kısayken zor şekil alıyor. saçlarım dalgalı uzadıkca zayıflıyor ve dalgası çirkinleşiyor. Nasıl kestirmeliyim ki rahat kullanabileyim ve yüzümü uzun göstersin? (katlı katsız düz oval....) dipnot: perçem ve kahkül çok düşünmüyorum. ama fikrim değişebilir ☺
Omuz hizamda düz mü kestirmeliyim? Hiç katsız düz? Rahat kullanabilir miyim ki? Isıtıcılarla şekillendirmek zorunda kalmiim :) cılız çünkü saçlarım.pardon alıntı yapınca resim geldi canım ben düz kesimden yanayım yüzüne çok yakışır :)
evet kesinlikle öle derim. katlı kesimlerde uclar yıpranınca kötü dürüyorOmuz hizamda düz mü kestirmeliyim? Hiç katsız düz? Rahat kullanabilir miyim ki? Isıtıcılarla şekillendirmek zorunda kalmiim :) cılız çünkü saçlarım.
Pekiii bu tarz asimetrik kesimler nasıl oluur? Eki Görüntüle 1264114
Aslında ilk sıradaki kesım cok hos ama uzunluk bakımından kullanıslı olamayabılırPekiii bu tarz asimetrik kesimler nasıl oluur? Eki Görüntüle 1264114 [/