G gizemmk Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2013 18 0 6 Uşak 18 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gizemmk #1 bacaklarımdaki ve kalçalarımdaki batıklardan küçük lekelerden kurtulmak pürüzsüzleştirmek için ne yapmalıyım
bacaklarımdaki ve kalçalarımdaki batıklardan küçük lekelerden kurtulmak pürüzsüzleştirmek için ne yapmalıyım
erdemli33 Nirvana Kayıtlı Üye 4 Nisan 2010 1.662 156 688 18 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gizemmk #2 gizemmk .!.: bacaklarımdaki ve kalçalarımdaki batıklardan küçük lekelerden kurtulmak pürüzsüzleştirmek için ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... ben bacaklarımdaki batıklar için kabak lifi kesesi kullanıyorum. çok ta memnunum pürüzsüz yapıyor tenimi. denemenizi tavsiye ederim.
gizemmk .!.: bacaklarımdaki ve kalçalarımdaki batıklardan küçük lekelerden kurtulmak pürüzsüzleştirmek için ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... ben bacaklarımdaki batıklar için kabak lifi kesesi kullanıyorum. çok ta memnunum pürüzsüz yapıyor tenimi. denemenizi tavsiye ederim.
G gizemmk Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2013 18 0 6 Uşak 18 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gizemmk #3 erdemli33 .!.: ben bacaklarımdaki batıklar için kabak lifi kesesi kullanıyorum. çok ta memnunum pürüzsüz yapıyor tenimi. denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim denicem bacaklarımda çok yok ama kalçalarımda .çok var ya
erdemli33 .!.: ben bacaklarımdaki batıklar için kabak lifi kesesi kullanıyorum. çok ta memnunum pürüzsüz yapıyor tenimi. denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim denicem bacaklarımda çok yok ama kalçalarımda .çok var ya
EsmGzl Hayata Gülümse :) Kayıtlı Üye 19 Mart 2012 653 10 46 Ankara 18 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gizemmk #4 Önce peeling ( Bunu evde türk kahvesi+soda -- yada türk kahvesi + sütle yapabilirsin ) Ardından düzgün epilasyon ve doğru nemlendirici
Önce peeling ( Bunu evde türk kahvesi+soda -- yada türk kahvesi + sütle yapabilirsin ) Ardından düzgün epilasyon ve doğru nemlendirici
G gizemmk Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2013 18 0 6 Uşak 19 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gizemmk #5 EsmGzl .!.: Önce peeling ( Bunu evde türk kahvesi+soda -- yada türk kahvesi + sütle yapabilirsin ) Ardından düzgün epilasyon ve doğru nemlendirici Genişletmek için tıkla... kahve limon duymustum süt daha mı iyi gelir ne kadar yapıcam peki
EsmGzl .!.: Önce peeling ( Bunu evde türk kahvesi+soda -- yada türk kahvesi + sütle yapabilirsin ) Ardından düzgün epilasyon ve doğru nemlendirici Genişletmek için tıkla... kahve limon duymustum süt daha mı iyi gelir ne kadar yapıcam peki
nemesis17 Guru Kayıtlı Üye 19 Mart 2013 180 11 318 5 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gizemmk #6 erdemli33 .!.: ben bacaklarımdaki batıklar için kabak lifi kesesi kullanıyorum. çok ta memnunum pürüzsüz yapıyor tenimi. denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... kabak lifini nerede bulabilirim acaba ???
erdemli33 .!.: ben bacaklarımdaki batıklar için kabak lifi kesesi kullanıyorum. çok ta memnunum pürüzsüz yapıyor tenimi. denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... kabak lifini nerede bulabilirim acaba ???
erdemli33 Nirvana Kayıtlı Üye 4 Nisan 2010 1.662 156 688 5 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gizemmk #7 nemesis17 .!.: kabak lifini nerede bulabilirim acaba ??? Genişletmek için tıkla... Aktarlarda bulabilirsin..
nemesis17 .!.: kabak lifini nerede bulabilirim acaba ??? Genişletmek için tıkla... Aktarlarda bulabilirsin..