- Konu Sahibi sezgile_345
-
canım öncelikle yaşın kaç..beraber olduğun çocuğun yaşı kaç ve mesleği nedir ?
ahkam kesmek gibi olmasında,neden bunlara olanak tanıyosunuz..nasıl yani seni tehdit ediyor..sizin akrabanızda ona dersini verebilecek biri yokmu ? herkes her yaşadığını orda burda anlatırsa,sen değil bütün kızların hepsi ipe gider bu ahlak anlayışımızla..ayıp denen birşey var ya..
23 yaşındaym polise verirsem duyulur ona bişe olmaz ben rezil olurm.. büyük şeyler olduğu için ses cıkaramıyorum zatenyaşınız büyükse tehtit mesajlarını polise verebilirsiniz. ama yaşınız küçükse yaşadıklarınızın duyulmasını istemiyosanız ilişkiye devam edin. kendinizden soğutmaya çalışın.
ayrıca anlatılmasından rahatsız olacağınız kadar büyük bişey mi yaşadınız?
hayattan soğuttu beni çözum bulamıyorum .. arkadaşlarımla göruşmeme dahi izin vermiyo dünyaya kapattı beni .. kuzenimden bile kıskanıyor.. onlara zarar verecek kadar tehlikeli ondan da korkuyorumozaman devamı halinde ailenden yada sülalendeki genç bi erkekten yardım al..durumu açıkla ona..gitsin konuşsun..
ne kadar ayıp yaa ellerim titredi valla şu hadsize sinir oldum.
Hangi devirde yaşıyoruz ya ?
Böyle insanlarda var işte , insan bile demek istemiyyorum ama ?
Ne demek tehtid ya saygısız şey ! Çok sinir etti bu insan kılıklı yaratık !!
ALLAH yardımcın olsun canım , inş en kısa zamanda kurtulursun bu yaratıktan !
O zaman sende kabul et, tekrar devam ediyormuş gibi görünün. Hemen sorun çıkarma bikaç haftayı bulsun soğutma tekniklerine başvurursun. O bırakır gider zaten. Dene derim.
şuan öyle yapıyorum zaten uzaklastırmak adına ne varsa sevmediği yapmaya çalışıyorum
Aksi mümkün olmadığına göre kendinden soğutmak adına herşeyi yap.
Küçücük birşeyi büyüt, 3 gününden 2 si sorunlu geçsin, herşeyini kısıtla şuraya gidemezsin buraya gidemezsin şununla görüşemezsin vs, onu eleştirmeye başla kilo mu aldın şu huyun neden böyle ben şöyle yapmanı istiyorum vs, geçmiş ilişkilerini ısıtıp ısıtıp önüne koy, çekilmez bi kadın ol.. Anladın mı canım? Hadi bakalım göreyim seni
Eğer gider ailene anlatırsa inkar etsen ?
Yani ne kadar soğutmaya çalılşırsan çalış o bırakmıycak gibi görünüyor seni.
sevgi değil bunun adı hastalık olsa gerek. bir arkadaşım konuşacak şimdi
işin garip kısmı 3 günden 2 si kötü gidiyor buna rağmen bırakmıyor
sevgi değil bunun adı hastalık olsa gerek. bir arkadaşım konuşacak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?