ÖNERİLERE ACİLL ihtiyacım var!!!

sezgile_345

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
30
0
16
İçel Mersin
yardım edin lütfen sevgilim her ayrılmak ıstediğimde beni tehdit ediyo cok kötu günler geçirdim şiddet zorluk cıkarma herşey mevcuttu.. soğudum ve bırakmak istedğimde beni yasadıklarımız anlatmakla tehdit etti .. bende konuşur ama söylemez diye düşünmekteydim ama yaptı beş arkadaşıma anlattı .. onlar sorun değil aileye anlatmakla tehdit en kötusu .. bırakamıyorum ben uzuluyosam on katı üzerim diyo ne yapmalıyım kardeşimi öldurmekle tehdit etti.. benide kolay bırakmıcagnı dile getiriyor her fırsatta zorla bır ılıskı yasıyorum sevgi bitti ve iyi davranmıyorum ona bunlara ragmen bırakmıyo :/(((

Son düzenleme:
canım öncelikle yaşın kaç..beraber olduğun çocuğun yaşı kaç ve mesleği nedir ?
ahkam kesmek gibi olmasında,neden bunlara olanak tanıyosunuz..nasıl yani seni tehdit ediyor..sizin akrabanızda ona dersini verebilecek biri yokmu ? herkes her yaşadığını orda burda anlatırsa,sen değil bütün kızların hepsi ipe gider bu ahlak anlayışımızla..ayıp denen birşey var ya..

23 yaşındayız ikimzde öğrencyz aynı şehrde okuyorz üniversite son sınıf oldum ben .. olanak tanımadıgımda babama gideceğini söyluyo.. anlamıyo anlasamadıgımızı yaşadığımız özel seylerden dolayı korkuyorum bende

yaşınız büyükse tehtit mesajlarını polise verebilirsiniz. ama yaşınız küçükse yaşadıklarınızın duyulmasını istemiyosanız ilişkiye devam edin. kendinizden soğutmaya çalışın.

ayrıca anlatılmasından rahatsız olacağınız kadar büyük bişey mi yaşadınız?

23 yaşındaym polise verirsem duyulur ona bişe olmaz ben rezil olurm.. büyük şeyler olduğu için ses cıkaramıyorum zaten

Hangi devirde yaşıyoruz ya ?
Böyle insanlarda var işte , insan bile demek istemiyyorum ama ?
Ne demek tehtid ya saygısız şey ! Çok sinir etti bu insan kılıklı yaratık !!
ALLAH yardımcın olsun canım , inş en kısa zamanda kurtulursun bu yaratıktan !

ozaman devamı halinde ailenden yada sülalendeki genç bi erkekten yardım al..durumu açıkla ona..gitsin konuşsun..
ne kadar ayıp yaa ellerim titredi valla şu hadsize sinir oldum.

ozaman devamı halinde ailenden yada sülalendeki genç bi erkekten yardım al..durumu açıkla ona..gitsin konuşsun..
ne kadar ayıp yaa ellerim titredi valla şu hadsize sinir oldum.
hayattan soğuttu beni çözum bulamıyorum .. arkadaşlarımla göruşmeme dahi izin vermiyo dünyaya kapattı beni .. kuzenimden bile kıskanıyor.. onlara zarar verecek kadar tehlikeli ondan da korkuyorum

O zaman sende kabul et, tekrar devam ediyormuş gibi görünün. Hemen sorun çıkarma bikaç haftayı bulsun soğutma tekniklerine başvurursun. O bırakır gider zaten. Dene derim.

şuan öyle yapıyorum zaten uzaklastırmak adına ne varsa sevmediği yapmaya çalışıyorum

Aksi mümkün olmadığına göre kendinden soğutmak adına herşeyi yap.
Küçücük birşeyi büyüt, 3 gününden 2 si sorunlu geçsin, herşeyini kısıtla şuraya gidemezsin buraya gidemezsin şununla görüşemezsin vs, onu eleştirmeye başla kilo mu aldın şu huyun neden böyle ben şöyle yapmanı istiyorum vs, geçmiş ilişkilerini ısıtıp ısıtıp önüne koy, çekilmez bi kadın ol.. Anladın mı canım? Hadi bakalım göreyim seni

işin garip kısmı 3 günden 2 si kötü gidiyor buna rağmen bırakmıyor

Eğer gider ailene anlatırsa inkar etsen ?
Yani ne kadar soğutmaya çalılşırsan çalış o bırakmıycak gibi görünüyor seni.

sevgi değil bunun adı hastalık olsa gerek. bir arkadaşım konuşacak şimdi

cnm haklısın bunun adı hastalık.ya merak ettim k.bakma ama ilişkiniz son boyuta mı vardı ki bu kadar anlatırım diye tehdit ediyo??eger öle deilse ayrılmaktan korkma derim.babana çevrene anlatsa bile iftira der yalanlarsın eger elinde ispatı yoksa...soğutmakla falan olacagını sanmıyorum bu durumda bırakmayan soguma falan tınlamaz.

Arkadaşım çok zor durumdasın anlamaya çalışıyorum ama senin yapacağın şey bence eğer elinde delili varsa ona bir süre iyi davran ve bu delilleri yok et, daha sonra da onun tehditlerine pabuç bırakma... O ailene anlatmakla tehdit ediyorsa sen git ailene de ki benim böyle bir arkadaşım vardı ama şuan onun iyi bir insan olmadıgını anladım ayrılmak istediğimde de beni millete yalan yanlış şeyler anlatmakla tehdit ediyor diyebilirsin.. Biliyorum yalan söylemiş olucaksın ama aklıma başka çare gelmiyor.. Allah kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…