Onerilerinize cok ihtiyacim var lütfen

Masal58

Aynaya bakan yüzünü, Kalbe bakan özünü görür
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
575
397
53
Merhaba arkadaslar oncelikle sunu soyleyerek baslamak istiyorum ben kalori sayimiyla ve yurugusle 27 kilo vermistim... En az 8 yildir yoyo'culuk yapti kilom hala kiloluyum ve bunlardan kurtulmak istiyorum tekrar kalori sayimiyla kilo vermek istedim sadece 5kilo verebildim ve oylece kaldi youtube de video izlerken karatay diyetine odaklandim. Ve yaklasik 3 veya 4 haftadir uyguluyorum yaklasik 4 kilo verdim ama baya 1 haftadir kilom ayni. Bugun netten kitabini inceledim kahvaltiyi 7-9 arasi yapilmasini oneriyo fakat ben calisan biriyim ve sabahciyken en gec 5 veya 5.30 yapmam gerekiyor. Aksam yemeginide 19-20 oneriyo ve ben aksamciyken eve 20.30 da geliyorum uyku duzenim kotu degil isimde yorucu bi is, kosturuyorum surekli acikcasi baska bi aktivitem yok. Aksamlari yeme diyebilirsiniz ama isimden dolayi acikiyorum arti ogun aralari 4-5 saat olmasi gerekirken benimki 6-7-8 saat olabiliyor hatta bazen 9-10da olabiliyor... Duzene koyamiyorum nasil bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim bilmiyorum bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler

Back