- 19 Ekim 2020
- 237
- 97
- 48
- Konu Sahibi Ahidevrann
-
Yani normal bir durum hep hemen olmaz ki 6 7 ay çok normal benim 1 sene sonra oldu nerdeyse mesela stres yapmayın bir sorun yokmuş akışına bırakınKızlar benm ilk çocuğum çok şükür Allah nasip etti hemen oldu. 2. Bebek için Ocak ayından beri deniyoruz. Hormonlara rahime bakıldı sıkıntı yok. Ovülasyon da kullandım. Nisan ayında kimyasal gebelik oldu. Neden olmuyor artık düşünmeden edemiyorum bana önerebileceğiniz bir takviye var mı
Size tavsiyem sürekli korunmadan ilişkiye girmeyin bir gün korunmasız giriyorsaniz üstüne bir ay korunun hamile kalırsınız inşallahKızlar benm ilk çocuğum çok şükür Allah nasip etti hemen oldu. 2. Bebek için Ocak ayından beri deniyoruz. Hormonlara rahime bakıldı sıkıntı yok. Ovülasyon da kullandım. Nisan ayında kimyasal gebelik oldu. Neden olmuyor artık düşünmeden edemiyorum bana önerebileceğiniz bir takviye var mı
Bende aynı durumdayım canım ikinci için uğraşıyorum ama 5 yıl olcak nerdeyse hala bişey yok arada bi düşüğüm oldu çıldırmak üzereyim artık denemediğim şey kalmadı yoruldum artıkKızlar benm ilk çocuğum çok şükür Allah nasip etti hemen oldu. 2. Bebek için Ocak ayından beri deniyoruz. Hormonlara rahime bakıldı sıkıntı yok. Ovülasyon da kullandım. Nisan ayında kimyasal gebelik oldu. Neden olmuyor artık düşünmeden edemiyorum bana önerebileceğiniz bir takviye var mı
Teşekkür ederimYani normal bir durum hep hemen olmaz ki 6 7 ay çok normal benim 1 sene sonra oldu nerdeyse mesela stres yapmayın bir sorun yokmuş akışına bırakın
Aa bunu ilk kez duydum acaba neden öyle yapıyım süreç daha uzamaz mıSize tavsiyem sürekli korunmadan ilişkiye girmeyin bir gün korunmasız giriyorsaniz üstüne bir ay korunun hamile kalırsınız inşallah
Canım ben bir sürü takviye falan duydum hiçbir şey bilmiyorum sen onları denedin miBende aynı durumdayım canım ikinci için uğraşıyorum ama 5 yıl olcak nerdeyse hala bişey yok arada bi düşüğüm oldu çıldırmak üzereyim artık denemediğim şey kalmadı yoruldum artık
Kızlar takviye kullanıp sonuç alan varsa benmle paylaşabilir miKızlar benm ilk çocuğum çok şükür Allah nasip etti hemen oldu. 2. Bebek için Ocak ayından beri deniyoruz. Hormonlara rahime bakıldı sıkıntı yok. Ovülasyon da kullandım. Nisan ayında kimyasal gebelik oldu. Neden olmuyor artık düşünmeden edemiyorum bana önerebileceğiniz bir takviye var mı
Hayır uzamaz tam tersine kolaylaşıyor biz üç kardeşiz annem hepimize öyle hamile kalmiş şuan bende çocuklarıma öyle hamile kaldım bende hamile kalamiyordum ve birde tiroid ve prolaktin hormonlariniza bakitin onlar yüksekse hamile kalmak zorlasiyorAa bunu ilk kez duydum acaba neden öyle yapıyım süreç daha uzamaz mı
Aylarca takviye aldım inositol folik asit d vitamini vs vs hiç biri işe yaramadıCanım ben bir sürü takviye falan duydum hiçbir şey bilmiyorum sen onları denedin mi
Prolaktin 24 çıkmıştı sonra tekrar baktıramadım ona bir daha baktıracağım inşallah troit ilacı kullanıyorum bi deHayır uzamaz tam tersine kolaylaşıyor biz üç kardeşiz annem hepimize öyle hamile kalmiş şuan bende çocuklarıma öyle hamile kaldım bende hamile kalamiyordum ve birde tiroid ve prolaktin hormonlariniza bakitin onlar yüksekse hamile kalmak zorlasiyor
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin bize canımmAylarca takviye aldım inositol folik asit d vitamini vs vs hiç biri işe yaramadı
Prolaktininiz yüksek çıkmış bu yüzden hamile kalamamaniz normal arkadaşımda hap kullanarak hamile kalmıştıProlaktin 24 çıkmıştı sonra tekrar baktıramadım ona bir daha baktıracağım inşallah troit ilacı kullanıyorum bi de
Tekrar kan verecektim hep araya bir şeyler girdi. Prolaktin yüksek çıkmadığı zamanlarda oldu mesela ilk hormonlarım iyiydi prolaktin de normaldi. Prolaktin yüksek olduğu ay ben çok incir yedim ondan kaynaklıdır diye düşündümProlaktininiz yüksek çıkmış bu yüzden hamile kalamamaniz normal arkadaşımda hap kullanarak hamile kalmıştı
Bilemiyorum o zaman dediğim yöntemi bi uygulayın derim ilişkiden önce de sıcak kaynamis suya oturun altiniz çıplak bir şekilde biraz bekleyin sonra ilişkiye girin içinizde mi enfeksiyonu iltihapi söker atar rahminizi yumuşatır üstüne de bi 15 gün bir ay korunun ve tiroid hapı kullanıyorsanız bir daha baktırın degerinize tiroidinjz yüksekse ve hap dozu işe yaramiyorsa hapın dozunu arttirsinlarTekrar kan verecektim hep araya bir şeyler girdi. Prolaktin yüksek çıkmadığı zamanlarda oldu mesela ilk hormonlarım iyiydi prolaktin de normaldi. Prolaktin yüksek olduğu ay ben çok incir yedim ondan kaynaklıdır diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?