• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onerilerinize ihtiyacim var

be00ste

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
350
26
118
35
Herkese merhaba!:)
Cok kisa bir suredir bu foruma uyeyim ve cogu konuda cevaplarimu burada sizlerin sayesinde bulabildim cok tesekkur ederim:)
Bugun de onerilerinize gercejten cok ihtiyacim var..
Yarin aksam yilbasinda malesef arkadaslarimiz olamayacak ve erkek arkadasimla gecirecegiz. Ayni zamanda bu ay iliskimizde 6,5 ayimizi doldurduk ve bu sene ikimiz ve iliskimiz icin cok guzel bir yil oldu. Butun bunlar icin yarin aksam cok guzel bir sofra hazirlamak istiyorum. Kucuk surprizler ve incelikler yapmak istiyorum ancak bu konuda pek bir yetenegim yok malesef. Yardiminiza gercekten cok ihtiyacim var onerilerinizi bekliyorum:)

Onun sevdiği bi içki koyabilirisin sofraya.ve tabi sevdiği yemeklerden
her yere mum koyma romantik olsun derken itici oluyo.
Geceyi nasıl geçireceksiniz bilmiyorum tabi ama =) herşeyden önce kendini cazibeli kılacak birşeyler giyin makyajın saçın kıyafetin bir bütün olsun.
çok romantik olmak erkeklerin maaalesefki pek hoşuna gitmez.
Benim diyeceklerim bunlar =)
sanada başarılar

:) tesekkur ederim onerileriniz icin bu arada yanlis yazmisim 6,5 yil oluyor bizim iliskimiz:) dediklerinizi uygulamaya calisacagim. Zaten ben cok romantik olamuyorum o konuda pek zorlanmam asiriya kacmam yani:)

Yok mu baska onerisi olan?:( menu icin fikir verebilecek? Kucuk cupcake ler hazirlayim diyorum renkli suslu, ana yemk icinse henuz bir fikrim yok:( ben sanirim plani yapamayacagim:50:

Back
X