• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Önerilerinize ihtiyacım var...

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.298
526
323
Öncelikle bu başlığın daha çok rağbet görmesinden dolayı konumu buraya açmak istedim. Yöneticiler isterlerse konumu taşıyabilirler. Fakat bu bnim için cidden dert halini almaya başladı. Zira belirsizliklerden hiç hazzetmem.

Ben hamileyim ve hazırlıklara yavaş yavaş başladık.
Park yatak almayı düşünüyoruz.

Papetto marka
image.webp

Ya da

image.webp

Bu markayı kullananlardan yorum alabilir miyim? Ya da başka bir marka önerisi olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Park yatak aldık ve 11 ayda toplasan 2 ay yatmamıştır bizimki. Hem sonradan gördüğüm, araştırdıklarımdan hem de yaşadıklarımdan anladım ki, bebeğe oda düzmeye veya park yatak almaya gerek yok. alın bi next to yatak (pahalı gelirse marangoza istediğiniz ölçülerde yaptırabilirsiniz. ) hem bebeğiniz hem siz rahat edin. Ben bin pişmanım. Psk. Adem Güneş de güvenli bağlanma için tavsiye ediyor.

Park yatak aldık ve 11 ayda toplasan 2 ay yatmamıştır bizimki. Hem sonradan gördüğüm, araştırdıklarımdan hem de yaşadıklarımdan anladım ki, bebeğe oda düzmeye veya park yatak almaya gerek yok. alın bi next to yatak (pahalı gelirse marangoza istediğiniz ölçülerde yaptırabilirsiniz. ) hem bebeğiniz hem siz rahat edin. Ben bin pişmanım. Psk. Adem Güneş de güvenli bağlanma için tavsiye ediyor.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Müsait odamız olmasına rağmen ben bir süre birlikte kalmayı düşünüyorum bebeğimle. Anne yani yatakları düşündüm ama sanırım en fazla 1 yaşına kadar kullanılabilir. Ben en az 3 yaşına kadar kullanabilme durumu olduğundan ve kiracı olduğumuzdan park yatak düşünmüştüm. Sonrasında ayrı odaya geçer diye düşünüyorum

Bende aynı düşüncedeyim. Annenin yanında olmalı en az 2 yaşına kadar. bide ben 3 yaşından sonra kardeş düşünüyorum bebeğime. O yüzden oda yapmadım. Cinsiyete göre odalarını düzenlerim diyorum. anne yanı yatakları eğer marangoza yaptırırsanız hem daha uygun olur fiyatı hemde ölçülerini belirleyebilirsiniz. Park yataklar bana göre kullanışlı değilmiş açıkçası, pişmanım ben.

Park yatak aldım ve çok memnun kaldım. Oğlum 3 yaşına kadar yattı park yatağında. Odasını ayırdığımda da park yatağı ile birlikte taşımıştım onu. Sonra bazaya geçiş yaptı. Kapladığında da yer kaplamıyor. Görümcem gelmişti, kızı küçük hemen çıkarttım yatağı iki dakikada kurdum. İşimiz bitince de hemen kaldırdım. Park yatak çok kullanışlı.

Bende aynı düşüncedeyim. Annenin yanında olmalı en az 2 yaşına kadar. bide ben 3 yaşından sonra kardeş düşünüyorum bebeğime. O yüzden oda yapmadım. Cinsiyete göre odalarını düzenlerim diyorum. anne yanı yatakları eğer marangoza yaptırırsanız hem daha uygun olur fiyatı hemde ölçülerini belirleyebilirsiniz. Park yataklar bana göre kullanışlı değilmiş açıkçası, pişmanım ben.

Anne yani veya sepetler çok şirin çok samimi ama dediğim gibi uzun vadeli düşününce çok verimli gelmiyor bana. Bende nasip olursa ikinci bebeğimle arasında 3 4 yaş olsun istiyorum. Odaları ona göre düzenlemek fikri aklıma gelmemişti hiç. İyi oldu bu :)

Park yatak aldım ve çok memnun kaldım. Oğlum 3 yaşına kadar yattı park yatağında. Odasını ayırdığımda da park yatağı ile birlikte taşımıştım onu. Sonra bazaya geçiş yaptı. Kapladığında da yer kaplamıyor. Görümcem gelmişti, kızı küçük hemen çıkarttım yatağı iki dakikada kurdum. İşimiz bitince de hemen kaldırdım. Park yatak çok kullanışlı.

Benim de çevremde bir çok kişi mobilya yerine park yatak önerdi. Memnun kalmayan yok diyebilirim. Fakat en iyisi en sagliklisi hangisidir bilemiyorum. Sizinkinin markası nedir?

Anne yani veya sepetler çok şirin çok samimi ama dediğim gibi uzun vadeli düşününce çok verimli gelmiyor bana. Bende nasip olursa ikinci bebeğimle arasında 3 4 yaş olsun istiyorum. Odaları ona göre düzenlemek fikri aklıma gelmemişti hiç. İyi oldu bu :)

Benim de çevremde bir çok kişi mobilya yerine park yatak önerdi. Memnun kalmayan yok diyebilirim. Fakat en iyisi en sagliklisi hangisidir bilemiyorum. Sizinkinin markası nedir?
Benimki öyle çok markalı bir şey değildi. Çok markalıdan kastım Kraft, chicco falan :) Babylıfi dı markası. Memnundum.

Meraba bende park yataga bitürlü ısınamayanlardanım ama mutlaka oyun parkı alınmalı diye düşünüyorum(oyun oynaması açısından ve daha geniş oldugundan)sizde oyun parkı alıp içine yatak yaptırabilirsiniz.ben çocuk gelişimi öğretmeniyim ve oğlumu 8aylıkken kendi odasında yatırmaya alıştırdım oda 3kademeli bebek yatagıydı 4yaşına kadar kullandı ...eğer eviniz müsaitse yanınızda 2 3yaşına kadar yatırmanız sakıncalı heleki 2.bebeği düşünüyorsanız.nacizane fikrim bu benim çünkü kurduğum düzenin çok rahatını yaşadım oğlum 6yaşında hiç bi zaman uykusuzluk problemi yaşamadı,hiçbizamanda ayakta sallamadım..

Back
X