önerilerinize ihtiyacım var

Perfect0123

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
866
457
323
arkadaslar merhaba...konu açsam mı açmasam mı dıye düşündüm mecbur kaldım açmaya . Géçen gün de bu tarz konu açtım konum taşındı,yazan olmadı :KK43: ınternette de hıc bı bılgı edınemedim. Yorumlarda mesela Cunda adasına çok soguk dıyorlar denizi için,Izmır Altınkumdada balıklarla yüzmeye hazır olun yazmışlar,yok Ölüdeniz pahalıymış
şöyle denizi güzel sırf kum
Olan marmara yada ege bolgesınde,(bütcemız 1800 ) olan tatıl bolgesı arıyoruz
Bu ayın 9 unda tatile çıkıcaz ama nereye gitsek diye düşünüyoruz. En çok Cunda adası kafama yattı yakınlık olarak.Ama bâşka yerler de olabilir.
denız kum gunes nemsiz hava ee bırazda eğlence olmalı arkadaşlar gıdecegımız yerde
Lütfen fikir ve önerilerinızi paylaşıp yardımcı olur musunuz. ?
5 gece 6 günlük bır tatil. 4 yıldızlı Hersey dahil Hotel önerileriniz nelerdir?

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba...konu açsam mı açmasam mı dıye düşündüm mecbur kaldım açmaya . Géçen gün de bu tarz konu açtım konum taşındı,yazan olmadı :KK43: ınternette de hıc bı bılgı edınemedim. Yorumlarda mesela Cunda adasına çok soguk dıyorlar denizi için,Izmır Altınkumdada balıklarla yüzmeye hazır olun yazmışlar,yok Ölüdeniz pahalıymış
şöyle denizi güzel sırf kum
Olan marmara yada ege bolgesınde,(1800 ü aşmamalı) olan bir tatil bölgesi arıyoruz
Bu ayın 9 unda tatile çıkıcaz ama nereye gitsek diye düşünüyoruz. En çok Cunda adası kafama yattı yakınlık olarak.Ama bâşka yerler de olabilir.
denız kum gunes nemsiz hava ee bırazda eğlence olmalı arkadaşlar gıdecegımız yerde
Lütfen fikir ve önerilerinızi paylaşıp yardımcı olur musunuz. ?
5 gece 6 günlük bır tatil. 4 yıldızlı Hersey dahil Hotel önerileriniz nelerdir?

cunda adasında herşey dahil yerler yok..orda yeme içmeye para harcarsınız..ama herşey dahil yada tam pansiyon uygun oteller var..turlardan araştırabilirsin..

Internetten baksaniza kusadasi olur, marmaris olur, fethiye olur. Bodrum biraz pahali gelir de. Bircok otel secenegi var eminim bence butcenize uygun bir yeri tur sitelerinden bulup sonra telefonla rezervasyon yaptirabilirsiniz.

Internetten baksaniza kusadasi olur, marmaris olur, fethiye olur. Bodrum biraz pahali gelir de. Bircok otel secenegi var eminim bence butcenize uygun bir yeri tur sitelerinden bulup sonra telefonla rezervasyon yaptirabilirsiniz.
Tesekkur ederım arastırdım ama secenek cok karar vermek cok zor

konaklama yapanların yorum yaptıkları siteler var ya ,en güzel fikirleri oradan alabilirsiniz.

Tatlim muglada yasiyorum ferthiye bodrum hatta marmaris bile pahali gelebilir eger hem otel hem deniz bir arada olsun istersen dalaman family life oneririm biz gecen hafta ordaydik ve cook memnun kaldik hem otelde kaldigin surec icinde cevrede dalyan iztuzu akyaka hatta fethiyeyi bile günübirlik gezmeye gidebilirsin otelde havuz ve deniz olanaginin bir arada olmasi muglaya gore avantaj bence eger matmaris dusunursen green natyre resort spa onerebilirim rasi da guzeldi oradan da cok memnun lairsin yat turuna filan gidersin marmaris merkezi gezersin anlasmali plajlafinds deniz imkani var ama kgelin dibinde denkz yok umarim fikir verebilmisimdir

Back
X