Merhabalar , dilimin döndugunce kimseyi sıkmadan kisa yazmaya calisacagim . Ben 29 esim ise 38 yasinda. 2senelik evliyiz. Her evlilikte oldugu gibi anlasmazliklar oluyor , ancak bizde daha bir sık oluyor ne yazikki :/ aonuncusu da ne yazikki 1 saat once oldu. 10 gün önce esimden 100dolar almasini istedim(ufakta olsa maasimdan artani birikim yapmaya calisiyorum).kendi is yeri oldugu icin gun icerisinde serbest calismakta bense ozel sektorde 5dk hesaplanmakta.sen al ben sana hemen eft yapiyim dedim.Ancak gun icerisinde ne zaman konussak yengemin arabasini servise goturdum , arkadasimla su arabaya bakiyoruz , yok abimin isyerinde kahve iciyorum , anlayacaginiz is disinda herseyo soyledi.yarin hallederm diye diye 10 gun oldu.en son bugun eve gelince canim alabildin mi dedim yok almadim isim gucum var diye cikisti, benimde 10gunluk sabrim tasti ne zaman arasam abinin arabasi yengenin arabasinin lastigi milletle ilgilenmekten bana 10dk ayiramadin mi dedim. Demez olaydim kiyamet koptu evde sen kimsin benim abime yengeme millet dersin deyip bagirdi cagirdi sonrada carpti kapiyi gitti.
Sinir oluyorum kelimenin tam anlamiyla sinir. Abisinin maddi durumu bizi 10a katlar evler arabalar... allah daha cok versin agizlarinin tadi ile yasasinlar , ama benim asil sorunum esimi hem kendi hemde karisi kullaniyorlar, kendime yediremedigim durum ise benim 38 yasinda ki kocam ben el kizi olarak gordugum seyi kendi icinde olup nasil goremiyor.
Kisa tutcam dedim ama dayanamadim uzunca yazdim, sabriniz icin tesekkur ederim.
Sinir oluyorum kelimenin tam anlamiyla sinir. Abisinin maddi durumu bizi 10a katlar evler arabalar... allah daha cok versin agizlarinin tadi ile yasasinlar , ama benim asil sorunum esimi hem kendi hemde karisi kullaniyorlar, kendime yediremedigim durum ise benim 38 yasinda ki kocam ben el kizi olarak gordugum seyi kendi icinde olup nasil goremiyor.
Kisa tutcam dedim ama dayanamadim uzunca yazdim, sabriniz icin tesekkur ederim.