- 16 Aralık 2012
- 462
- 399
- 303
- Konu Sahibi pandoraksk
-
Güzel olur. Tembel Ağustos böcekleri karıncaya dönüşsünGelen önerileri bu başlıktan takip etmekle beraber Kişisel Gelişim bölümünde birbirimizi motive edecek bi başlık açıp oradan ertesi gün yapmayı plânladıklarımızı yazıp kendimizi disipline edelim mi arkadaşlar ne dersiniz?
Bu gidişattan o kadar sıkıldım ki değiştirmek istiyorum..Güzel olur. Tembel Ağustos böcekleri karıncaya dönüşsün
Bir kere şeytanın bacağını kirdin mi gerisi geliyor.Sürünerek de olsa kalk o yataktan isteksizce de olsa yap temizliğini düzelecektir☺İyi günler arkadaşlar.. Sizden bi konuda fikir ve yardım istiyorum.. Ben çok üşengecim.. Erteleme huyum var.. Bi temizlik yapacağım mesela.. Artık sündürürüm de sündürürüm.. En fazla 2 saat motive olurum, sonra tekrar salarım.. Yarın sabah erken kalkacağım derim, saat 10 olur, yatakta pişmanlık içinde dururum, yarın daha erken kalkacağım deyip, tekrar aynı şeyler vs. Aranızda mümkün mertebe dakik olan, ben bunu yapıp bitireceğim deyip o işi bitirmeden bırakmayan, böyle tuttuğunu koparan kadınlar vardır, eminim.. Bana fikir verir misiniz? Hayatı mümkün olduğu kadar plânlı, programlı yaşamayı nasıl başarıyorsunuz?
Sonuca odaklan. Eğer ben bu işi şimdi yaparsam mutlu mu olurum yoksa mutsuz mu?İyi günler arkadaşlar.. Sizden bi konuda fikir ve yardım istiyorum.. Ben çok üşengecim.. Erteleme huyum var.. Bi temizlik yapacağım mesela.. Artık sündürürüm de sündürürüm.. En fazla 2 saat motive olurum, sonra tekrar salarım.. Yarın sabah erken kalkacağım derim, saat 10 olur, yatakta pişmanlık içinde dururum, yarın daha erken kalkacağım deyip, tekrar aynı şeyler vs. Aranızda mümkün mertebe dakik olan, ben bunu yapıp bitireceğim deyip o işi bitirmeden bırakmayan, böyle tuttuğunu koparan kadınlar vardır, eminim.. Bana fikir verir misiniz? Hayatı mümkün olduğu kadar plânlı, programlı yaşamayı nasıl başarıyorsunuz?
Teşekkür ederim.. Bunu uygulamaya çalışacağım..Sonuca odaklan. Eğer ben bu işi şimdi yaparsam mutlu mu olurum yoksa mutsuz mu?
Peki ben gerçekten mutlu olmak istiyor muyum-?
Kendimi seviyorum. Mutlu ol.ak ıstiyorum o zaman bu işi simdi yapmam gerek deyip doğrulun işin başına geçin. Sonra o is bitince bir kahve yapın için mis gibi koklayarak kendimi seviyorum deyin.
Bunu bana bir psikolog önermişti. Sonuca odaklı.yasamak ❤
Araştıracağım, teşekkür ederim..Bir Japon tekniği varmış ismi Kaizen ona bi göz atın belki sizde işe yarar P pandoraksk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?