- 10 Ağustos 2023
- 359
- 838
- 18
- Konu Sahibi cileklilink
-
Evet ama farklı şeyler yapsın tekdüze olmasın sıkılmasın dedik. Hani bir anda hiç yapmamış spor full hafta çok sıkıcı gelebilir soguyabilirHafta içi de gidebilir spor salonuna.
Doğa yürüyüşleri ekbine katılmak güzel fikirmiş teşekkürlerHaftaiçi spor salonları açık eşim gittiği için biliyorum. bence haftaiçi spor haftasonu doğa yürüyüşü vs ekiplerine katılabilir
Durumu en azından kabaca bile olsa özetleseniz, belki öyle yardımcı olabiliriz?Kendisine sor neyden hoslaniyorsa diyeceksiniz ama durum biraz farklı o mevzuya hiç girmiyorum ve şunu da belirteyim psikologa gidiyor
Benim erkek kardeşim var, yeğeninle aynı yaşta. Şu anda yıllık izinde, arkadaşlarıyla pikniğe gidiyor, okey ve kart oynamaya çıkıyorlar. Spora gidiyor, Sinemada güzel filmler var onlar olabilir. Sosyal çevresi fazla yoksa siz kendi arkadaşlarınızla ciktiginizda onu da çağırın başka insanlarla tanışırKızlar merhaba benim bir yeğenim var erkek 27 yaşında. Çok asosyal onu farklı şeylerle yonlendirmek istiyoruz. Hafta sonları spora yazılacak. Hafta içi iş cikislari için ne yapabilir sizce önerilere açığız. İşten erken çıkıyor o yüzden vakti var. (Kendisine sor neyden hoslaniyorsa diyeceksiniz ama durum biraz farklı o mevzuya hiç girmiyorum ve şunu da belirteyim psikologa gidiyor) size danışma sebebim erkeklerin sevebileceği şeyler neler genel olarak, herkesin zevkleri farklıdır ama bazı şeylerden çoğunlukla herkes hoşlanıyor ya onun gibi
Akıl akıldan üstündür belki farklı bir aydınlanma yaşarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?