4 yıldır çalıştığım şirkette benimle aynı işi yapan ve 1-1,5 yıllık elemanlar benden çok fazla maaş alıyorlar.Şirketimiz yeni el değiştirdi.Geçen yıl buyüzden düzenleme yapılamadığını söylemişlerdi.Sabrettim bu yıl beklentilerim var.Müdürlerimle görüştüm.Tamam gerekli kişilerle görüşecez dediler ama çok umutluda değilim açıkcası.İster istemez içimden acaba olurmu diyorum..
Geçen haftasonu öylesine bir yere başvurdum.(İnternetten) 1-2 gün içinde aradılar ve görüştüm.Önümüzdeki hafta genl müdürleriyle görüşmem için çağırdılar.
Ben maaşımı görmek istiyorum açıkcası zam beklentim dışında olursa ayrılmayı planlıyorum tabiki iş bulup..
Sorunum şu;
Genel müdürlerle görüşeceksem bu son görüşmedir diye düşünüyorum.Şimdi bana tamam derse bu şirket ben ne yapacam.Bu yılki maaşımı görmek istiyorum..
Sizce ne yapmalıyım.
Geçen haftasonu öylesine bir yere başvurdum.(İnternetten) 1-2 gün içinde aradılar ve görüştüm.Önümüzdeki hafta genl müdürleriyle görüşmem için çağırdılar.
Ben maaşımı görmek istiyorum açıkcası zam beklentim dışında olursa ayrılmayı planlıyorum tabiki iş bulup..
Sorunum şu;
Genel müdürlerle görüşeceksem bu son görüşmedir diye düşünüyorum.Şimdi bana tamam derse bu şirket ben ne yapacam.Bu yılki maaşımı görmek istiyorum..
Sizce ne yapmalıyım.