onerilerinizi bekliyorum

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Arkadaslar merhaba yine ben. Cogunuzun bildigi uzre universite ogrencisiyim. Derslerim, ortalamam falan iyi, seneye yurtdisinda yuksek lisansa gitmek istiyorum, ama memur cocuguyum malum beni cok asiyor. Bu sebeple para biriktirmeye calisiyorum. Ozel ders vermek istiyorum ama ogrenci nasil bulunur bir fikrim yok. Ilan verilebilecek bildiginiz yerler var mi ? Ve bunlar ise yarar mi ? Ilan bastirayim diyorum bilgisayardan cikti alip, bunu nerelere assam cok gorulur ve dikkat ceker sizce ? Simdiden tesekkurler :)

Ozel ders ilani verebilecegin web siteleri var, oralardan faydalanabilirsin. Bunun disinda annene babana, okuldaki arkadaslarina vs duyur, sana ogrenci bulabilirler. Universitede panolara asabilirsin. Sokaga ise asmani tavsiye etmem, cok guvenemiyorum ben, her turlu sey olabilir :KK51:Halk egitim merkezlerine gidip bir sorabilirsin, bilgim yok hangi branslarda neler yapiyorlar ama belli de olmaz. Dil biliyorsan ceviri de yapabilirsin.

Ne dersi vereceksiniz matematik falansa bulursunuz muhakkak.. Komşu çocukları arkadaşlarınızın kardeşleri vs.haber edin öğretmen tanıdıklarınız varsa onların da haberleri olsun

İlanları okul yakınlarına asabilirsiniz ama ilanla başvuru olur mu bilmiyorum ben şahsen güvenemezdim siz yakın çevreden başlayın ile en iyisi,bol şans:KK39:

Ozel ders ilani verebilecegin web siteleri var, oralardan faydalanabilirsin. Bunun disinda annene babana, okuldaki arkadaslarina vs duyur, sana ogrenci bulabilirler. Universitede panolara asabilirsin. Sokaga ise asmani tavsiye etmem, cok guvenemiyorum ben, her turlu sey olabilir :KK51:Halk egitim merkezlerine gidip bir sorabilirsin, bilgim yok hangi branslarda neler yapiyorlar ama belli de olmaz. Dil biliyorsan ceviri de yapabilirsin.
Canim dil biliyorum fakat ceviri islerinde fazlasiyla emek somuruyorlar denedim onu. Internetteki sitelere de demin baktim ogrencilere mesaj yoluyla ulasmak icin veya aramalarda cikmak icin para odemek gerekiyor, ben zaten paraya ihtiyacim oldugundan calisacagim :( sokaga asma isinden ben de cok emin olamiyorum. Bu arada annemle babam da ogretmen, pek etik bulmuyorlar ogrencilere falan soyleneyi haliyle, laf soz olur diye...

Ne dersi vereceksiniz matematik falansa bulursunuz muhakkak.. Komşu çocukları arkadaşlarınızın kardeşleri vs.haber edin öğretmen tanıdıklarınız varsa onların da haberleri olsun

İlanları okul yakınlarına asabilirsiniz ama ilanla başvuru olur mu bilmiyorum ben şahsen güvenemezdim siz yakın çevreden başlayın ile en iyisi,bol şans:KK39:
Tesekkur ediyorum, dedigim gibi yakin cevre konusunda sanssizim annemle babam ogretmen oldugu icin kendi ogrencilerine falan bunu soyleyebilecek durumda degiller... sanirim bulamayacagim...

Arkadaslar merhaba yine ben. Cogunuzun bildigi uzre universite ogrencisiyim. Derslerim, ortalamam falan iyi, seneye yurtdisinda yuksek lisansa gitmek istiyorum, ama memur cocuguyum malum beni cok asiyor. Bu sebeple para biriktirmeye calisiyorum. Ozel ders vermek istiyorum ama ogrenci nasil bulunur bir fikrim yok. Ilan verilebilecek bildiginiz yerler var mi ? Ve bunlar ise yarar mi ? Ilan bastirayim diyorum bilgisayardan cikti alip, bunu nerelere assam cok gorulur ve dikkat ceker sizce ? Simdiden tesekkurler :)
Facbook'ta üniversitenin kendi kişisel sayflarında paylaş. Çıktısını alıp üniversitenin panosuna, yolda işlek yerlerdeki direklere falan asabilirsin. Ayrıca bu tarz şeyler için hazırlanmış sitelerede yazabilirsin.Arkadaşlarınada söyle bu tarz bir yakını olabilir senden ders alacak. İnşallah bahtın yolun açık olur hayallerine kavuşursun..

Fullbright, ylsy vb. programlarla burslu olarakta gidebilirsin...
Bir arastir derim:KK66:

Yurtdisinda yuksek lisans yapmak istiyorsan Meb bursuna basvur bu sene. Ne zaman olur bilmiyorum. Sartlari alesten en az 70 almak, ort 2.50 uzeri ve mulakat var. Sonra yurtdisinda master masraflari+Maas karsiliyor.

Bence duraklara asabilirsin ilgi çeker özellikle okul yakınındaki duraklar
Canim dil biliyorum fakat ceviri islerinde fazlasiyla emek somuruyorlar denedim onu. Internetteki sitelere de demin baktim ogrencilere mesaj yoluyla ulasmak icin veya aramalarda cikmak icin para odemek gerekiyor, ben zaten paraya ihtiyacim oldugundan calisacagim :KK43: sokaga asma isinden ben de cok emin olamiyorum. Bu arada annemle babam da ogretmen, pek etik bulmuyorlar ogrencilere falan soyleneyi haliyle, laf soz olur diye...[/QUOT

Facbook'ta üniversitenin kendi kişisel sayflarında paylaş. Çıktısını alıp üniversitenin panosuna, yolda işlek yerlerdeki direklere falan asabilirsin. Ayrıca bu tarz şeyler için hazırlanmış sitelerede yazabilirsin.Arkadaşlarınada söyle bu tarz bir yakını olabilir senden ders alacak. İnşallah bahtın yolun açık olur hayallerine kavuşursun..
Buraya yazdiktan hemen sonra 3 adet ogrenci buldum universitemin sitesinden :) gerci daha tam konusmadik ama olacak diye umuyorum, ugurlu geldi burasi :) dua edin bana lutfen :)

Yurtdisinda yuksek lisans yapmak istiyorsan Meb bursuna basvur bu sene. Ne zaman olur bilmiyorum. Sartlari alesten en az 70 almak, ort 2.50 uzeri ve mulakat var. Sonra yurtdisinda master masraflari+Maas karsiliyor.
Canim hic haberim yoktu meb bursundan. Benim bildigim devlet memurlarini bu sekilde gonderiyorlar, bu sekilde kuzenim gitti cunku. Ve epey de torpili vardi, bu isler boyle isliyor ne yazik ki :(

otobüs duraklarıı bizim burada çok var:))
Sonraaa okul çıkışlarına yakın direkler ...ama bunların hepsi biraz çevre kirliliği oluyor ya biraz neti de kullanabilirsin gibi bunun için sahte hesap açıp mesela adı Özel Ders işte okul bebelerinin annelerini filan eklersin
hangi okul telefon vs yazarsn..

Canim unisbul muydu neydi o ve onun gibi sitelerden çocuklarına derslerine yardimci olacak ablalar abiler ariyolar hic senin ugrasmana bile gerek yok :)

Bence duraklara asabilirsin ilgi çeker özellikle okul yakınındaki duraklar

otobüs duraklarıı bizim burada çok var:))
Sonraaa okul çıkışlarına yakın direkler ...ama bunların hepsi biraz çevre kirliliği oluyor ya biraz neti de kullanabilirsin gibi bunun için sahte hesap açıp mesela adı Özel Ders işte okul bebelerinin annelerini filan eklersin
hangi okul telefon vs yazarsn..

Canim unisbul muydu neydi o ve onun gibi sitelerden çocuklarına derslerine yardimci olacak ablalar abiler ariyolar hic senin ugrasmana bile gerek yok :)
Kizlar ugurlu geldiniz sanirim, velilerle gorustum ve ogrencilerimi buldum su an kesin olarakkk

Fullbright cok zor cikiyormus heexe :KK43:

Canim hic haberim yoktu meb bursundan. Benim bildigim devlet memurlarini bu sekilde gonderiyorlar, bu sekilde kuzenim gitti cunku. Ve epey de torpili vardi, bu isler boyle isliyor ne yazik ki :KK43:
Arkadas hakli ben de ylsy (meb bursu) ile yuksek lisans yapiyorum...
Mantigi okul ya da kurum seni bursiyer olarak gonderiyor ve donunce aldigin egitimin iki kati kadar zorunlu gorevin oluyor...Meble gidersen yuksek lisans+doktora sansin oluyor... Kurumla gidersen sadece yuksek lisans...
Fakat ne yazik ki bu yil mulakatta geldi, hatta en son ne oldu bilmiyorum ales sinavi yerine kendi sinavlarini da yapmaya basladilar... Biz ortalama+alesle girdik... Basvurduk, oldu...Ama artik ne olur bilemem... Okulun ve ortalaman iyiyse, dilinde yeterliyse yurtdisinda herhangi bir okula asistan olarak da basvurabilirsin.... Desr veriyorsun, departman da senin yuksek lisansini karsiliyor...
Yani arastir derim, para bayilmadan da yolu var, okullarla, hocalarla surekli iletisimde kal...

ilanını duraklara direklere vs yapıştırabilirsin...

Hayatım maddi durumu iyi olan bir okulun çıkış saatinede git okula küçük el ilanı bastırmış ol fotokopi ile çoğalt velilerin ve öğrencilerin ellerine ver birer tane. 10 dakikada okul dağılmış olur zaten, 10 dakikalık iş anlayacağın.

Back
X