önerilirınızi bekliyorum

canım dini bi görevi yerine getirmek için gittiği bi yerde, hemde ramazanda neden böyle bişey yapsın
bence sen kıskançlığı biraz abartmışsın

Son düzenleme:
eşin umredeyken aklını başka şeylere vermesi gerekmez mi? :26:
ibedete gitmiş sonuçta değil mi, hadi tatile fln gitse anlıcam ama, ne alaka başka kızlar, emde umredeyken :53:

insanın umrede içine maneviyat dolar neden başkasına baksınki? hele cinsel açıdan çok garip düşünceniz sizle konuşuyor diye aa

Benimde eşim gecen yıl ramazanda ümreye gitmişti.hiç kaygılanma sıcakta zaten oruçlu kafasını laldırmaya takkati yoktur.değilki başka hatunlara bakmak.hem bakacak adamın ümrede ne işi var sen eve gelince dikkat et

umrede kızlara bakcak adam burda karısını aldatır. olurmu ya öyle şey atın şöyle düşünceleri kafanızdan kocalarınıza güvenin

Aslında mesaja güldüm ama biraz da kendimi gördüm :))Yukardaki maldivli mesaj da hoşuma gitti :)

Son düzenleme:
cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi abartmış olabilirim ama yinede bi danısayım dedim

Umrede bile kadınlara kızlara bakacak diye korkuyorsan Türkiyeye gelince ne düşünürsün acaba??
Bırak adam ibadetini yapsın rahat rahat :31:

şimdi eşim bana daha önce den kendisine kızıp ilişkiye girmedigimizde bana rahatlamayinca hep öyle şeyler düşünüyorum başkalarına bakarım gibi şeyler şöylerdi e şimdi de ilişkiye giremiyo ya o yüzden öyle düşündum(yine saçma düşünüyorum demi:( )

eşin umredeyken aklını başka şeylere vermesi gerekmez mi? :26:
ibedete gitmiş sonuçta değil mi, hadi tatile fln gitse anlıcam ama, ne alaka başka kızlar, emde umredeyken :53:

Arkadaş doğru söylüyor...............

ben orda birilerine bakacğını düşünmedim de zaten normal hayatta bakıyordur .biraz bunu kabullenmelisin bence bakmayan bir erkek olduğunu pek sanmıyorum.abartmak sürekli kızlarla uğraşmak anlamında değil tabi.

Back
X