- 16 Aralık 2017
- 68
- 20
- 88
- Konu Sahibi minnakkedicikk
-
Acil tıp teknisyeniATT nedir?
Acil Tıp Teknisyeni, ambulansta çalışan sağlıkçılar yaniATT nedir?
Şehir dışı olmaz sertifikam yok. Bi kaç sertifika veren seminere baktım 100 150 civarı ve kesinliği olmayan bi şeu için bu ladar para vercek durumda değilimÇankırı falan olmaz mı?
Neresindensin?
Alanınla ilgili sertifika kursu araştır
Ama hayatım, 150 veremezsen, iş de bulamazsın kiŞehir dışı olmaz sertifikam yok. Bi kaç sertifika veren seminere baktım 100 150 civarı ve kesinliği olmayan bi şeu için bu ladar para vercek durumda değilim
Evde bi tek babam çalışıyor kiralar pahalı eb masrafları falan var şu an bu miktar isteyemem malesef yinede öneriniz için çok teşekkür ederim.Ama hayatım, 150 veremezsen, iş de bulamazsın ki
O kadar mı dardasın?
Biraz internetten başvurdum. 6 7 yere cv bıraktım ama pek önemsemediler geri dönüş olmadı. Evime yakın bir tıp merkezi tekrar aradı. Orası da gece için tek başına hemşire arıyormuştu bu denli tecrübem yoktu o yüzden iş görüşmesinden sonra geri dönmediler.özel hastanelere başvurdunuz mu? lise mezunları artık alınmıyor diye biliyorum ben ama belki yanlışım vardır.
Dur bakalım eczacılar oda başkanını tanıyorumEvde bi tek babam çalışıyor kiralar pahalı eb masrafları falan var şu an bu miktar isteyemem malesef yinede öneriniz için çok teşekkür ederim.
Biraz internetten başvurdum. 6 7 yere cv bıraktım ama pek önemsemediler geri dönüş olmadı. Evime yakın bir tıp merkezi tekrar aradı. Orası da gece için tek başına hemşire arıyormuştu bu denli tecrübem yoktu o yüzden iş görüşmesinden sonra geri dönmediler.
Gerçekten çok çok teşekkür ederim.Dur bakalım eczacılar oda başkanını tanıyorum
Ulaşabilirsem soracağız bir şeyler.
Hacettepe de benim erkek arkadaşım, ortopedide
Ondan yana umut yok
Ama
Sormuş olacağız
Haklısınız çok teşekkür ederim yinede. Bi umut okuduk ama böyle oldu işte. Çok sağ olınyani tecrübeniz olsaydı ben belki yardımcı olabilirdim ama benim yardımcı olabileceğim hastaneler başkent,tobb,bayındır vs olabilir onlar da sıfırdan almazlar sanırım. yine de özelden konuşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?