ÖNERİNİZ VAR MI?

minnakkedicikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
68
20
88
Merhaba arkadaşlar. Lise mezunu ATT'yim. 19 yaşındayım. Üniversite sınavına girdim ama maddi durumdan ötürü şehir dışı tercih yapamayacağım. Ankara'da yaşıyorum burada da puanlar çok yüksek bu yüzden pek umudum yok, açıktan okuyacağım büyül ihtimalle. Ailemin de maddi durumu iyi değil desteğe ihtyaçları var. Bir çok işe baktım fakat geri dönüş olmadı.. Size sorum şu arkadaşlar Ankara' da lise mezunu ATT olarak iş bulabileceğim bir yer var mı?

Çankırı falan olmaz mı?
Neresindensin?

Alanınla ilgili sertifika kursu araştır

özel hastanelere başvurdunuz mu? lise mezunları artık alınmıyor diye biliyorum ben ama belki yanlışım vardır.

özel hastanelere başvurdunuz mu? lise mezunları artık alınmıyor diye biliyorum ben ama belki yanlışım vardır.
Biraz internetten başvurdum. 6 7 yere cv bıraktım ama pek önemsemediler geri dönüş olmadı. Evime yakın bir tıp merkezi tekrar aradı. Orası da gece için tek başına hemşire arıyormuştu bu denli tecrübem yoktu o yüzden iş görüşmesinden sonra geri dönmediler.

Evde bi tek babam çalışıyor kiralar pahalı eb masrafları falan var şu an bu miktar isteyemem malesef yinede öneriniz için çok teşekkür ederim.
Dur bakalım eczacılar oda başkanını tanıyorum
Ulaşabilirsem soracağız bir şeyler.
Hacettepe de benim erkek arkadaşım, ortopedide
Ondan yana umut yok
Ama
Sormuş olacağız

Biraz internetten başvurdum. 6 7 yere cv bıraktım ama pek önemsemediler geri dönüş olmadı. Evime yakın bir tıp merkezi tekrar aradı. Orası da gece için tek başına hemşire arıyormuştu bu denli tecrübem yoktu o yüzden iş görüşmesinden sonra geri dönmediler.

yani tecrübeniz olsaydı ben belki yardımcı olabilirdim ama benim yardımcı olabileceğim hastaneler başkent,tobb,bayındır vs olabilir onlar da sıfırdan almazlar sanırım. yine de özelden konuşalım.

yani tecrübeniz olsaydı ben belki yardımcı olabilirdim ama benim yardımcı olabileceğim hastaneler başkent,tobb,bayındır vs olabilir onlar da sıfırdan almazlar sanırım. yine de özelden konuşalım.
Haklısınız çok teşekkür ederim yinede. Bi umut okuduk ama böyle oldu işte. Çok sağ olın

Back
X